Translate this page RO

Select language
InfoCons

Schimbarea climatului in bucataria ta - Test educational cu privire la obiceiurile alimentare

Test educational dedicat obiceiurilor noastre alimentare : planificarea meselor , cumpararea produselor alimentare, pastrarea si depozitarea corecta a acestora, informatii referitoare la datele de expirari, utilizarea resturilor alimentare.

Ca urmare a parcurgerii acestui test vom   primi  sfaturi utile si informatii pe care le putem aplica in obiceiurile noastre zilnice pentru  reducerea risipei alimentare.

Pentru accesarea testului va rugam click AICI

 

Respect mâncării!

 

 

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram