Translate this page RO

Select language
InfoCons

Teste

 

Click pe legăturile următoare pentru a începe testele:

 

1. CĂLĂTORIA BANANEI -Test interactiv 

Descoperă potențialul de a fi "Eroul de zi cu zi " :

 

Calatoria bananei

 

 

2. SCHIMBAREA CLIMATULUI ÎN BUCĂTĂRIA TA - Chestionar cu privire la obiceiurile alimentare :

 

Schimbarea climatului in bucatarie

 

 

 

 

Coordonator Parteneri
Zala BNCA InfoCons EKYL CEIP

Acest proiect este finantat de Uniunea Europeana

Reprezentanţi InfoCons participă la un alt Training la locul de muncă

Reprezentanţi InfoCons participă la un alt Training la locul de muncă

Reprezentanții InfoCons vor paticipa astăzi, 21 Martie 2019, la un alt Training la locul de muncă din cadrul Proiectului European "Global learning approach on food waste in non-

Reprezentanţi InfoCons participă la un nou Training la locul de muncă

Reprezentanţi InfoCons participă la un nou Training la locul de muncă

Astăzi, 20 Martie 2019, reprezentanții InfoCons vor paticipa la un nou Training la locul de muncă din cadrul Proiectului European "Global learning approach on food waste in non-

Cum putem utiliza resturile alimentare!

Cum putem utiliza resturile alimentare!

InfoCons, în calitate de partener în cadrul Proiectului ”Respect mâncării ! – Abordarea globală privind risipa alimentară prin educație non-f

Povești în format digital pe tema risipei alimentare !

Povești în format digital pe tema risipei alimentare !

Astăzi 14.03.2019, reprezentanții InfoCons participă la prima acțiune privind realizarea unei povești digitale pe tema risipei alimentare

Prima dezbatere cu tineri pe tema risipei alimentare !

Prima dezbatere cu tineri pe tema risipei alimentare !

În data de 13.03.2019, reprezentanții InfoCons au participat la prima dezbatere la nivel național  pentru liderii de tineret

 Depozitarea corecta a  alimentelor!

Depozitarea corecta a alimentelor!

InfoCons, în calitate de partener în cadrul Proiectului ”Respect mâncării ! – Abordarea globală privind risipa alimentară prin educație non-f

Laboratoare de alimentație

Laboratoare de alimentație

 A învăța cum să gătești este o tendință uriașă acum: consumatorii urmăresc canalele de gătit, clipurile video și își petrec cu bucurie diferitele ocaziile (teambuilding,

Educația non-formală pentru o9atitudine față de risipa alimentară continuă!

Educația non-formală pentru o9atitudine față de risipa alimentară continuă!

Sub egida Proiectului European "Global learning approach on food waste in non-formal education" în perioada martie 2019 – iunie 2019, se va desfășura a doua sesiune de training-

Ce înseamnă problema risipei alimentare?

Ce înseamnă problema risipei alimentare?

Multă lume crede că cea mai mare risipă alimentară este făcută în supermarketuri, însă este oare așa? Risipa alimentară apare în fiecare stagiu al producerii și distribu

Congelarea alimentelor poate ajuta la reducerea risipei alimentare!

Congelarea alimentelor poate ajuta la reducerea risipei alimentare!

InfoCons, în calitate de partener în cadrul Proiectului ”Respect mâncării ! – Abordarea globală privind risipa alimentară prin educație non-f

Devino Eroul de Zi cu Zi și oprește risipa alimentară!

Devino Eroul de Zi cu Zi și oprește risipa alimentară!

InfoCons, în calitate de partener în cadrul Proiectului ”Respect mâncării ! – Abordarea globală privind risipa alimentară prin educație non-formală”, a realizat div

Compostați resturile alimentare !

Compostați resturile alimentare !

Majoritatea resturilor din casă (40%) reprezintă material compostabil, precum bucățile de fructe sau legume, resturile alimentare sau zațul de cafea. Dacă nu există un sistem de colectare a resturilor

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Google+