Translate this page RO

Select language
InfoCons

Operatori economici sancționați pentru prestarea de servicii ce pun în pericol viața consumatorilor

Ca urmare a cazului deosebit de grav în urma căruia 10 persoane, dintre care șase copii, au fost intoxicate cu clor, președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, domnul Horia-Miron Constantinescu, a dispus un control operativ. 

Trei echipe de comisari din cadrul Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor al Municipiului București au verificat patru operatori economici care funcționau în complexul din Moghioroș. 

Citește și:

Păstrați alimentele în siguranță ??!!

Ca urmare a abaterilor constatate au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale în cuantum de 69000 lei și sancțiuni contravenționale complementare de oprire temporara a prestării de servicii până la remedierea abaterilor constatate la toți cei patru operatori verificați. 

De asemenea s-a dispus interzicerea utilizării topoganului precum și a spațiului de joacă adiacent ștrandului.

Sursa: ANPC

 

Citește și:

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram