Translate this page RO

Select language
InfoCons

Mai multe oportunități pentru stagii în cadrul Comisiei

Numărul stagiarilor înscriși în programul de stagiu al Comisiei Europene , cunoscut sub numele de „Cartea albastră”, a atins un nivel record pentru această a doua selecție în 2019. La inițiativa Günther H. Oettinger , comisar pentru buget și resurse umane și Tibor Navracsics , comisar pentru educație, cultură, tineret și sport, astăzi Comisia va întâmpina 950 de stagiari pentru a începe stagiul de cinci ani luna, cu 300 mai mult decât în ​​sesiunile anterioare. 

 

 

Citește și:

Monitorul Educației și Formării, 2019: Raportul pentru România

Pentru Comisie, este bine să salută tinerii talanți care pot aduce o perspectivă nouă în sarcinile noastre zilnice. În plus, ei sunt mari ambasadori pentru Europa și valorile sale în comunitățile lor locale, deoarece ajută la apropierea instituțiilor și a muncii lor de oameni. "Programul de stagiu plătit a evoluat semnificativ de la înființarea sa în 1960, cu doar trei stagiari. A devenit cel mai mare program de internship din lume în ceea ce privește candidații și cursanții. În ultima selecție, 8.682 de solicitanți din Europa și din restul lumii au solicitat cele 950 de locuri disponibile în perioada 1 octombrie 2019 - 29 februarie 2020. Cursanții vor avea o oportunitate unică de a lucra cot la cot. Colegii Comisiei cu privire la realizarea obiectivelor politice ale UE. Fiecare stagiar va continua să beneficieze de sprijinul unui consilier personal pentru a-și defini obiectivele de carieră și a le atinge la sfârșitul stagiului. 

Sursa: Comisia Europeana

 

 

 

 

 

Citește și:

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Google+