Navighezi în versiunea veche InfoCons.
This is default text for notification bar

Translate this page RO

Select language
InfoCons

Pate vegetal în membrană artificială

Pate-ul este un preparat culinar de consistenta cremoasa obtinut industrial, din diverse ingrediente. Pe piata exista variante de pate de post, pate-uri vegetale care, din păcate reproduc compoziția celor din ficat-carne, conținând: apa, ulei vegetal hidrogenat (margarina) sau nehidrogenat, proteină din soia, sare iodată, extract de condimente, muștar, arome, stabilizatori (polifosfați E-452), emulgatori (săruri ale acizilor grași E-470, s.a.), agenți de îngroșare (guma guar E-412, caragenan E-407), amidon din grâu și porumb, sirop de glucoza, zaharuri, potențiator de aromă (glutamat monosodic E-621), legume deshidratate, antioxidant (acid ascorbic E-300), acidifiant (acid citric E-330), coloranți (caramel E-150, roșu carmin E-120), extract de paprika. Conțin alergeni de tipul: gluten, țelină, muștar, soia.    

Informatii utile - achizitie produse tip pate

Stii ce fel de pate vegetal cumperi?! 

Studiu Pate Vegetal - Alege sănătos! Trăiește sănătos!

Pate vegetal - stii ce contine?

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram
Compară produsele

Produse alese pentru comparare