Navighezi în versiunea veche InfoCons.
This is default text for notification bar

Translate this page RO

Select language
InfoCons

InfoCons - Asociație pentru Protecția Consumatorilor

Mesajul președintelui

Mesajul președintelui

”Ajutaţi-ne să educăm consumatorii din România să devină cu adevărat consumatori europeni. Să reuşim schimbarea mentalităţii consumatorului Român din consumator pasiv în consumator activ adoptând o9atitudine!”

Sorin Mierlea
Președinte InfoCons

 

InfoCons - Organizație de Protecția Consumatorilor a fost înființată în anul 2003 pentru a veni în întampinarea nevoilor consumatorilor din România. Până în prezent a desfășurat și desfășoară o activitate neîntreruptă, bucurându-se de recunoaștere naționala și internațională, fiind membră în diferite organizații, comisii consultative ale autorităților, grupuri de lucru, parteneră în programe naționale și internaționale. Citește mai departe

Obiectivele asociației sunt: protejarea drepturilor și intereselor legitime ale consumatorilor, constientizarea consumatorilor asupra drepturilor pe care le au, dezvoltarea de programe și proiecte în scopul realizării acestor obiective. Scopurile specifice ale programelor sunt de a proteja consumatorii împotriva riscului de a achiziționa și folosi produse de calitate îndoielnică, de a informa consumatorii despre produsele care le-ar putea pune în pericol sănătatea, de a încuraja consumatorii să aibă dreptul de a alege, de a încuraja competiția loială și de a rezolva sesizările consumatorilor. Protectia consumatorului român este misiunea asumată de InfoCons.

Instrumente media

  • Cere bonul fiscal!
  • Citeste eticheta! Cunoaste-ti drepturile!
  • SMS 113
  • 112 - Sunați și salvați
Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram