Competitia : Un consumator informat este un consumator sanatos

InfoCons a luat parte, in calitate de Partener la Competitia " Un consumator informat este un consumat

Cursul de instruire privind relatiile publice si Lobby

S-a desfasurat cursul de instruire privind relatiile publice si Lobby (Public Relations and Lobbying), in perioada 13 aprilie - 15 aprilie 2011 (inclusiv) in Bruxelles, organizat de catre Organizatia

A.N.P.C.P.P.S. Romania vrea sa fie prietenul tau!

InfoCons vrea sa satisfaca nevoia de informare a consumatorilor. Mai mult, A.N.P.C.P.P.S. Romania stie

Link-uri utile

Prezentare

Galerie foto

Galerie video

Campanii

Targ Next Season

În perioada 23-26 martie, ne-aţi putut găsi cu un stand de informare la Rin Grand Hote,l în cadrul târgului Târgul Textil „Next Season". A.N.P.C.P.P.S. România a fost prezentă în cadrul târgului la st

Un consumator informat este un consumator sanatos!

Asociaţia Natională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România a luat parte, în calitate de Partener cât şi membru al juriului la Competiţia " Un consumator

22 martie- Ziua Mondiala a Apei

Pe 22 martie sărbătorim Ziua Mondială a Apei. Această zi a fost aleasă în cadrul Conferinţei Naţiunilor Unite asupra Mediului Înconjurator de la Rio de Janeiro din 1992.

Targ International de Turism "Holiday Market" 2011

În perioada 17-20 martie, a avut loc a doua ediţie a Târgului Internaţional de Turism „Holiday Market" ce s-a tinut, conform tradiţiei, la Palatul Parlamentului.

“Redu risipa în liceul tău! - Închide! Stinge! Reciclează!”-O9atitudine!

Ziua Mondiala a Drepturilor Consumatorilor

In fiecare an, pe 15 Martie, sarbatorim Ziua Mondiala a Drepturilor Consumatorilor ! Pe 15 Martie 1962, intr-un discurs in fata Congresului American, presedintele american J.F. Kennedy a enuntat patru

15 Martie- Ziua Mondiala a Consumatorului, diseminare materiale in mall-urile bucurestene

In fiecare an se sărbătoreşte Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor. Pentru fiecare an, Organizaţia Internaţională a Uniunilor de Consumatori - Consumers International propune o temă. În acest an

Ziua Mondiala a Drepturilor Consumatorilor

La Gradinita nr. 22 Micul Print Brasov, a avut loc o ora de informare europeana cu tema: „15 martie - Ziua Mondiala a Drepturilor Consumatorilor". Au fost inmanate carticele, stegulete si baloane cop

Redu risipa in liceul tau! Inchide! Stinge! Recicleaza!

Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Tineretului şi Sportului a lansat proiectul: "Redu ri

Întrunire de Lucru desfăşurată în orasul Serres

În perioada 3-6 Martie 2011, 12 reprezentanti ai A.N.P.C.P.P.S. România, dintre care 6 voluntari din cadrul Asociaţiei „Viaţa Independentă" - membră a A.N.P.C.P.P.S. Romania - au participat la o Întru

Donatia de carte, C.A.R.P OMENIA

Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România a organizat Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor "OMENIA" pe data de 2 martie, o donaţie de

Eveniment-Concurs „Povestiri si snoave romanesti”, Diverta, Bucuresti Mall

Targul Biofach de la Nuremberg/Germania

În perioada 16-19 februarie 2011, A.N.P.C.P.P.S. Romania a participat la Târgul BIOFACH - cel mai mare târg de produse ecologice din România- desfăşurat în Nuremberg, Germania.

Seminarul ”Social Media”

În perioada 8 - 12 decembrie, Reprezentanţa Comisiei Europene în România a organizat seminarul "Social Media" pentru rețeaua de centre de informare și comunicare EUROPE DIRECT din România, la Hotel D

Simpozionul Internaţional De Cercetare Şi Educaţie În Era Inovarii

InfoCons a participat la Simpozionul Internaţional De Cercetare Şi Educaţie În Era Inovarii in cadrul c

Cursul de instruire privind serviciile financiare cu amănuntul

S-a desfasurat cursul de instruire privind serviciile financiare cu amănuntul (Retail Financial Services), in perioada 17 noiembrie - 19 noiembrie 2010 (inclusiv) in Bruxelles, organizat de catre Orga

Challenges in Lifelong Learning: What chances are to be educated?

In perioada 29 - 30 iulie 2010, a fost organizata la Centru INFOEUROPA, Bucuresti, a doua mobilitate a proiectului "Challenges in Lifelong Learning: What chances are to be educated?".

Grupul de lucru pe Probleme de Proprietate Intelectuala

In data de 25 iunie 2010, reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor au participat in calitate de membrii la aniversarea a 4 ani de l

Dans si parada modei pentru un mediu inconjurator mai sanatos

InfoCons in colaborare cu Departamentului pentru Afaceri Europene au organizat in data de 4 iunie 2010,

Expo – Conferinta Internationala din Industria Laptelui – INTERLACTA

“Sa stergem Lacrimile Planetei” Campania Nationala “o9atitudine!”

InfoCons, in colaborare cu Departamentul pentru Afaceri Europene, a organizat in data de 2 iunie 2010,

Sportivi romani si performantele lor internationale

InfoCons, in colaborare cu Departamentul pentru Afaceri Europene, a organizat manifestarea cu tema "Sp

SĂPTĂMÂNA COPILULUI LA MUZEUL SATULUI 1 - 6 iunie 2010

Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” organizează marţi, 1 iunie 2010 un program dedicat tuturor copiilor care va cuprinde: o expoziţie de desene, prezentare de modă din creaţia unor artişti pl

ZILELE HORTICULTURII BUCURESTENE

In cursul zilei de 20 mai au loc urmatoarele activitati: un atelier deschis de Peisagistica, prezentarea “Proiectului Ecologic Romanesc” de catre Marian Cioceanu – presedintele Bio Romania, o prezenta

Paşaportul Consumatorului – proiect bilateral România –Spania

Proiectul se adresează cetăţenilor români care călătoresc în Spania şi cetăţenilor spanioli care vizitează România, atât în scop turistic, cât şi în scop de afaceri, atât celor care muncesc, cât şi ce

Te simti european?

E o traditie deja ca Departamentul pentru Afaceri Europene (DAE), în parteneriat cu Biroul de Informare al Parlamentului European sa organizeze manifestari de sensibilizare si constientizare publica v

Ziua Portilor Deschise la World Vision Romania

In data de 13 mai ora 10 reprezentantii InfoCons Romania au participat la “Ziua Portilor Deschise la World Vision Romania” organizat cu prilejul sarbatoririi celor 20 de ani de activitate a or

Primul “Ghid pentru aplicarea sistemelor de termoizolatie ETICS” in Romania

Reprezentantii InfoCons Romania au paricipat joi, 13 mai 2010, la Hotelul Pullman, la conferinta grupului pentru calitatea sistemelor de termoizolatie ETICS – QETICS organizata cu ocazia lansa

Development of On Line Education Tools for Adults

O echipa formata din experti ai A.N.P.C.P.P.S. Romania a lucrat, alaturi de reprezentantii Universitatii “Aurel Vlaicu” din Arad, la actualizarea informatiilor prezentate pe site-ul www.dolceta.eu, se

Certificarea Energetica a Cladirilor si implicatiile ei asupra pietei imobiliare si a constructiilor

In data de 14 aprilie 2010 reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania (InfoCons) au participat la masa rotun

Mesajul Romtelecom catre InfoCons – Asociatie de Consumatori

Colaborarea dintre Romtelecom şi Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România a început în anul 2007, atunci când compania s-a implicat în

Ziua Portilor Deschise

In data de 31 martie 2010 reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania (InfoCons) au participat la Ziua Portil

Proiectului "Legea Educatiei Nationale"

In data de 27 martie 2010 reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania (InfoCons) au participat la dezbaterea

Proiecte educativ – informative

In data de 30 martie 2010, reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania (InfoCons) au participat la Liceul Eco

Bune practici în combaterea excluziunii sociale şi a sărăciei

Printre ONG-urile participante la discuţii s-au numărat: Crucea Roşie, SamuSocial România, Atelier fără Frontiere, Asociaţia Europeană pentru Apărarea Drepturilor Omului, Fundaţia Scheherazade, Asocia

Seminarul franco – roman pentru agricultura ecologica

In data de 11 martie 2010 reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania (InfoCons) au participat la seminarul f

Managamentul deseurilor la nivel national in conditii de eficienta si competitivitate

Evenimentul a fost dedicat dezbaterilor cu privire la gestionarea deseurilor in Romania si a aspectelor financiare ale pietei deseurilor la nivel national.

Grup de Lucru consultativ legat de panotajul outdoor si indoor

Reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania (InfoCons) au organizat in data de 26.02.2010 la Centrul Infoeuro

Tratatul de la Lisabona

După decenii de război cu costul a milioane de vieţi, înfiinţarea Uniunii Europene a marcat începutul unei noi ere în care ţările europene își rezolvă problemele la masa discuţiilor și nu pe câmpul de

Birouri de asistenta pentru promovarea responsabilitatii sociale a intreprinderilor

Prezentarile din cadrul evenimentului au avut ca teme : RSI si criza economica;Obstacole si beneficii in implementarea RSI pentru companiile Romanesti si comunicarea intre ONG-uri si companii este pos

Forumul Bancar Roman

Reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania au participat in data de 10 noiembrie la “ Forumul Bancar Roman” organizat de

Ziua Internationala a Varstnicilor

Reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania (InfoCons) au participat in cadrul manifestarii “Sa sarbatorim im

Solutii de finantare durabila pet imp de criza – Cum iti finantezi business-ul prin factoring?

Reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania (InfoCons) au participat la conferinta “Solutii de finantare dura

Saptamana Prevenirii Criminalitatii - editita 4

Reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania (InfoCons) au participat la Colegiul National “Sfantul Sava” in d

Cresterea gradului de siguranta a elevilor si cadrelor didactice

Reprezentantii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania (InfoCons) au participat in data de 14.09.2009 la lansarea proiec

Grup de lucru pentru Agricultură Ecologică

Lansarea Grupului de Lucru pentru Elaborarea Strategiei de Dezvoltare a Agriculturii Ecologice în România.

Ia ARTitudine!

Între 15 şi 18 iulie 2009, Asociaţia Naţională Pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România participă în calitate de partener la evenimentele culturale intitu

Lacul Plumbuita - Întâlnire de lucru

Studiu comparativ - Crenvursti cu piept de pui