NU antibioticelor în mâncare!

Mișcarea de Protecția Consumatorilor a stabilit ca tema Zilei Mondiale a Protecției Consumatorilor pentru anul 2016 să fie “NU antibioticelor în mâncare!”. Miș

Reprezentanții InfoCons participă la Consiliul de Etică al Spitalului Clinic Dr. I. Cantacuzino

Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la Consiliul de Etică al Spitalului Clinic Dr. I. Cantacuzino.   InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din Rom&a

Domnul Sorin Mierlea participă la ședința de lucru a CLDPS din Municipiul București

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, participă în acest moment la ședința de lucru a Comitetului Local de Dezvoltare a Parteneriatului Social din Municipiul București &ici

Schimbari legislative privind asigurarea obligatorire RCA

In cursul zilei de ieri, 13 ianuarie 2016 Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a aprobat Norma privind modificarea şi completarea Normei nr. 23/2014 privind asigurarea obligatorie de

Superconsumatorul - redifuzare 23 Decembrie 2015, partea a II-a

Astăzi, 13 Ianuarie 2016, începând cu ora 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi redifuzată partea a II-a a emisiunii „SuperConsumatorul” din 23 D

Domnul Sorin Mierlea va participa la Consultarea privind activitatea CES

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va participa astăzi, 12.01.2016, la Consultarea privind activitatea CES organizată de Ministerul pentru Consultare Publică și Dialog Civ

La mulți ani cu ocazia Sfântului Ioan Botezatorul

Cu ocazia sărbătorii ortodoxe a Soborul Sfântului Prooroc Ioan Botezătorul și Înaintemergătorul Domnului, Asociația InfoCons - Organizație pentru Protecția Consumatorilor transmite

14.123 de cauze inregistrate la Parchetele din Romania avand ca obiect falsul privind identitatea

InfoCons a realizat un studiu national referitor la infractiunea de fals privind identitatea, care vizeaza urmatoarele: Dosarele inregistrate pe rolul instantelor de judecata din intreaga tara avan

Cumpărături cu ocazia reducerilor din noul an? Aplicatia InfoCons îți este alături, gratuit în AppStore și PlayStore

Cu ocazia zilei reducerilor din noul an, InfoCons este alaturi de tine si iti pune la dispozitie cu titlu gratuit Aplicatia InfoCons atat pentru telefoanele cu android&n

Domnul Sorin Mierlea va fi în direct la Radio România - Antena Satelor

Astăzi, 05 Ianuarie 2016, domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va fi prezent începând cu ora 11:00 la Radio România - Antena Satelor unde

Domnul Sorin Mierlea va fi în direct la postul de televiziune B1TV

Astăzi, 04 Ianuarie 2016, domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va fi prezent începând cu ora 13:00 la postul de televiziune B1 TV

La mulți ani cu ocazia Sfântului Ierarh Vasile cel Mare

Cu ocazia sărbătorii ortodoxe a Sfântului Ierarh Vasile cel Mare, Asociația InfoCons - Organizație pentru Protecția Consumatorilor transmite tuturor celor care poartă acest nume&

La mulți ani 2016!

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu pentru RFI România

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu telefonic pentru RFI România cu privire la risipa alimentară, oferind și sfaturi generale cu privire la reducerea ri

Mesaj de sărbători la Radio România - Antena Satelor din partea domnului Sorin Mierlea

Astăzi, 30 Decembrie 2015, domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a transmis un mesaj de sărbători prin intermediul Radio România - Antena Satelor.   InfoCon

Pregătiri pentru trecerea dintre ani? Fii un consumator informat!

Aceste sfaturi sunt valabile indiferent de locul de unde îți achiziționezi produsele, de la hypermarket-uri pâna la magazine mici. Cititi bine eticheta produselor preambalate, und

Domnul Sorin Mierlea va fi în direct la postul de televiziune B1TV

Astăzi, 28 Decembrie 2015, domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va fi prezent începând cu ora 14:00 la postul de televiziune B1 TV unde vor fi dezb

La mulți ani cu ocazia Sfântului Ștefan

Cu ocazia sărbătorii ortodoxe a Sfântului Apostol Întâiul Mucenic și Arhidiacon Ștefan, Asociația InfoCons - Organizație pentru Protecția Consumatorilor transmite tuturor

Superconsumatorul 23 Decembrie

Astăzi, 23 Decembrie 2015, începând cu ora 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată emisiunea „SuperConsumatorul”. Aceasta poate f

Domnul Sorin Mierlea va fi în direct la postul de televiziune B1TV

Astăzi, 22 Decembrie 2015, domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va fi prezent începând cu ora 13:00 la postul de televiziune B1 TV unde vor fi dezb

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu pentru ACTIVA TU NEURONA

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a fost intervievat de către ACTIVA TU NEURONA cu privire la scandalul Volkswagen, oferind și informații generale din domeniul Protecției Co

Activitatea InfoCons recunoscută internațional

Cu ocazia schimbării denumirii Asociației InfoCons, Asociația Europeana pentru Coordonarea Reprezentării Consumatorilor în Standardizare (ANEC - the European consumer voice in standardisatio

Știi la ce pericole te expui când achiziționezi produsele pentru Sărbători?! Fii un consumator informat!

Aceste sfaturi sunt valabile indiferent de locul de unde iti achizitionezi produsele, de la hypermarket-uri pana la magazine mici.

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu la România TV

În cursul zilei de astăzi, 18 Decembrie 2015, Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a fost intervievat de catre România TV cu privire la declarația domnului Achim Iri

Domnul Sorin Mierlea va fi în direct la postul de televiziune B1TV

Astăzi, 17 Decembrie 2015, domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va fi prezent începând cu ora 13:00 la postul de televiziune B1 TV unde vor fi dezb

Domnul Sorin Mierlea participă în acest moment la întâlnirea Grupului de lucru pentru reducerea risipei alimentare

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, participă în acest moment la întâlnirea Grupului de lucru pentru reducerea risipei alimentare organizată de Ministerul

Ediție dubla SuperConsumatorul - 16 Decembrie

Astăzi, 16 Decembrie 2015, începând cu ora 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată ediția dublă a emisiunii „SuperConsumatorul”.

Domnul Sorin Mierlea va participa la ședința Consiliului Consultativ ANRE

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va participa astăzi, 15 Decembrie, la ședința Consiliului Consultativ ANRE. Ordinea de zi a ședinței cuprinde: Ordin pentru aprobarea Procedurii

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență - 11 ani de activitate

Astăzi, 15 Decembrie, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență sărbătorește 11 ani de la înființare.

Domnul Sorin Mierlea va participa la cea de-a XIII-a editie a GALEI PREMIILOR UNSICAR

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va participa în această seară la cea de-a XIII-a editie a GALEI PREMIILOR UNSICAR organizată de Uniunea Naționala a Societăților de Interm

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu pentru Ziarul Libertatea

Astăzi, 14 Decembrie, Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu pentru Ziarul Libertatea privind teme generale din domeniul Protecției Consumatorilor.   Info

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu la Radio București

Astăzi, 14 Decembrie, domnul Sorin Mierlea, Președintele InfoCons, a acordat un interviu la Radio București FM pe tema cumpărăturilor de sărbători.

Ziua tipografului

Astăzi, 13 Decembrie, este marcată Ziua tipografului. La 13 Decembrie 1918, 600 de tipografi bucureşteni ce lucrau la Atelierele grafice "Sfetea" şi "Minerva" au intrat &a

Domnul Sorin Mierlea participă la dezbaterea cu privire la Strategia Dunării 2016 - 2020

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, participă în acest moment la dezbaterea cu privire la Strategia Dunării 2016 - 2020.   nfoCons (www.infocons.ro), unica organiz

Reprezentanții InfoCons vor participa la Primul Forum European cu privire la Accesul Consumatorilor la Mecanismele de Solutionare Alternativă a Litigiilor

Reprezentanții InfoCons vor participa astăzi, 11 Decembrie, la Primul Forum European cu privire la Accesul Consumatorilor la Mecanismele de Solutionare Alternativă a Litigiilor.   InfoCons

Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la conferința

Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la adunarea Grupului Consultativ de Dialog Permanent în domeniul protecției consumatorilor de servicii financiare ne-banc

Ziua internațională a drepturilor omului

Astăzi, 10 Decembrie, este marcată Ziua internațională a drepturilor omului. La 10 decembrie 1948, la Paris, Adunarea Generală a Națiunilor Unite adopta Declarația Universală a Drept

SuperConsumatorul 09 Decembrie - editie anulata

Datorită unor importante evenimente politice, editia a noua a emisiunii SuperConsumatorul a fost anulată, timpul de emisie fiind cedat Departamentului de Știri TVR. Vă așteptăm cu drag să

Ziua Internațională Anticorupție

Astăzi, 9 Decembrie, este marcată Ziua Internațională Anticorupție. La 31 octombrie 2003, „Convenţia Organizaţiei Naţiunilor Unite împotriva Corupţiei” a stabili

Domnul Sorin Mierlea va participa la Dezbaterea cu privire la Bugetul de Stat 2016

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va participa astăzi, 9 Decembrie, la Dezbaterea cu privire la Bugetul de Stat 2016.    InfoCons (www.infocons.ro), unica organiz

Vacanţe de vis sau...de coşmar? - SuperConsumatorul, 9 Decembrie

Astăzi, 09 Decembrie 2015, începând cu ora 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată, în transmisiune directă, emisiunea SuperConsumatorul

Domnul Sorin Mierlea participă la conferința „Lecții învățate în anii de criză”.

Astăzi, 08 Decembrie 2015, Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, participă la conferința „Lecții învățate în anii de criză” - Retrospectiva economică 2015

La mulți ani cu ocazia Sfântului Ierarh Nicolae

Cu ocazia sărbătorii ortodoxe a Sfântului Ierarh Nicolae, Asociația InfoCons - Organizație pentru Protecția Consumatorilor transmite tuturor celor care poartă acest nume sf&acir

Ziua Independenței Finlanda