La mulți ani cu ocazia Sf. Andrei

Cu ocazia sărbătorii ortodoxe a Sfântului Andrei - Apostolul românilor, Asociația InfoCons - Organizație pentru Protecția Consumatorilor transmite tuturor celor care poartă acest n

Ziua internațională de solidaritate cu poporul palestinian

Astăzi, 29 Noiembrie, este Ziua internațională de solidaritate cu poporul palestinian. Ziua internațională de solidaritate cu poporul palestinian a fost proclamată de Adunarea Genera

Ziua infanteriei marine române

Astăzi, 29 Noiembrie, este Ziua infanteriei marine române.   InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în

Ziua independeței Barbados

Astăzi, 30 Noiembrie, Barbados serbează Ziua Independenței. În data 30 Noiembrie 1966 Barbados obținea independența față de Marea Britanie.   InfoCons (www.infocons.ro),

Ziua națională a Albaniei

Astăzi, 28 Noiembrie, Albania își sărbătorește Ziua Națională. La 28 Noiembrie 1912 Ismail Qemali declara independenței Albaniei la Vlora, urmân

Ziua națională a Mauritaniei

Astăzi, 28 Noiembrie, Mauritania își sărbătorește Ziua Națională. La 28 Noiembrie 1960 Mauritania era declarată stat independent după ce în 1958 era declarată rep

Domnul Sorin Mierlea participă în acest moment la spectacolul de gală 'Oameni aproape invizibili'

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, participă în acest moment la spectacolul de gală „Oameni aproape invizibili”, ediția a doua.

Domnul Sorin Mierlea in direct la postul de televiziune B1TV

Sorin Mierlea, Presedinte InfoCons, participa incepand cu orele 13:00 la postul de televiziune B1 TV, discutand teme generale de protectia consumatorilor.   InfoCons (www.infocons.ro), unic

Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la conferința de final a proiectului „S.E.S. - Să evoluăm sustenabil”

Reprezentanții S.E.S. Ajutăne să te ajutăm participă în acest moment la Conferința de final a proiectului „S.E.S. - Să evoluăm sustenabil”. Proiectul s-a derulat &ic

În câteva momente începe emisiunea SuperConsumatorul pe TVR1

În câteva momente începe pe postul de televiziune TVR1 a șaptea ediție a emisiunii „SuperConsumatorul”. Emisiunea poate fi urmărită &icir

BLACK FRIDAY - business sau păcăleală? - afla cu SuperConsumatorul în această seară

Astăzi, 25 Noiembrie 2015, începând cu ora 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată, în transmisiune directă, a șaptea ediție a emisiunii „

Ziua Națională a Republicii Suriname

Astăzi, 25 Noiembrie, Republica Suriname își sărbătorește Ziua Națională. La 25 Noiembrie 1975 Suriname era proclamată Republică Independentă, du

Ziua internațională pentru eliminarea violenței împotriva femeilor

Astăzi, 25 Noiembrie, este Ziua internațională pentru eliminarea violenței împotriva femeilor. Adunarea Generală a ONU a stabilit, prin Rezoluția din 54/134 din 17 decembrie 1999, c

Domnul Sorin Mierlea participă la Aniversarea a 15 ani de activitate a Asociației Patronale din Industria de Vopsele din România

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, participă în acest moment la Aniversarea a 15 ani de activitate a Asociației Patronale din Industria de Vopsele din România.

Miscari de strada. Miscari in strada!

Miscari de strada. Miscari in strada. Cu toate ca nici nu mai stiu cum este corect, am vazut  si am simtit ca se intampla ceva. Ca oamenii, cetatenii, de ce nu consumatorii, au inceput sa ia

Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la dezbaterea cu privire la protecția consumatorilor din Senat

Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la dezbaterea organizată de Comisia economică, industrii și servicii din Senatul României împreună cu Comisia pentru tra

Ziua economistului și a profesorului de economie

În fiecare an, în data de 23 noiembrie, este marcată Zilua Economiștilor și Zilua Profesorului de Economie. La 23 noiemrie 1843, la Academia Mihăileană din Iasi, se deschi

Ne gândim la senzorialitatea noastră reprimată

Ne gândim la senzorialitatea noastră reprimată? Mai știm sa simțim? Să mergem desculți prin iarbă, să simțim ploaia, să mâncăm o roșie culeasă de noi, să luăm un măr din pom și să

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu la România TV

În cursul zilei de astăzi, 23 Noiembrie 2015, Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a fost intervievat de catre România TV cu privire la Scandalul Volkswagen. &n

Ziua națională a Libanului

Astăzi, 22 Noiembrie, este marcată Ziua națională a Libanului. La 22 Noiembrie 1943 avea loc proclamarea independentei Libanului fata de Franta.   InfoCons (www.infocons.ro), unica

Ziua Mondială de Comemorare a Victimelor Accidentelor de Circulație

Astăzi, 22 Noiembrie, este marcată Ziua Mondială de Comemorare a Victimelor Accidentelor de Circulație. În 1993, ONU a stabilit, prin Rezoluția privind ameliorarea siguranței rutier

Ziua mondială a televiziunii

Anual, la data de 21 Noiembrie, este marcată Ziua mondială a televiziunii (World Television Day). Celebrarea acestei zile semnifică recunoașterea impactului tot mai mare, pe care tel

Ziua mondială a salutului

Anual, la data de 21 Noiembrie, este marcată Ziua mondială a salutului. Ziua mondială a salutului a fost sărbătorită pentru prima dată în contextul conflictului, d

Domnul Sorin Mierlea a vorbit despre importanța Jurnalului Evenimente Imobil în cardul Conferinței Naționale a Asociațiilor de Proprietari

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a vorbit în cadrul Conferinței Naționale a Asociațiilor de Proprietari despre importanța deținerii unui Jurnal Evenimente Imobil

Domnul Sorin Mierlea participă la Conferinta Natională Asociatiilor de Proprietari

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, participă în acest moment la Conferință Națională Asociațiilor de Proprietari organizată de Liga Asociațiilor de Proprietari HABITAT.

Domnul Sorin Mierlea participa la Conferința Națională a Asociațiilor de Proprietari

Astăzi, 20 noiembrie 2015, Domnul Sorin Mierlea - Presedinte InfoCons participă la Conferința Națională a Asociațiilor de Proprietari, organizată de  Liga Națională a Asocia

Ziua universală a copilului

Astăzi, 20 Noiembrei, se serbează Ziua universală a copilului. Stabilită oficial la 20 noiembrie 1989, Ziua universală a copiilor (Universal Children's Day), marchează ziua &

Ziua industrializării Africii

Astăzi, 20 Noiembrie, este marcată Ziua industrializării Africii. Adunarea Generală a ONU a proclamat la 22 decembrie 1989 (Rezoluția 44/237) ca anual, în data de 20 Noeimbrie să fie sărbăto

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu la Televiziunea Română cu privire la risipa alimentară

Astăzi, 20 Noiembrie, domnul Sorin Mierlea, Președintele InfoCons, a acordat un interviu pentru TVR cu privire la risipa alimentară și la perspectiva donării alimentelor

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu la Televiziunea Română cu privire la Black Friday

Astăzi, 20 Noiembrie, domnul Sorin Mierlea, Președintele InfoCons, a acordat un interviu pentru TVR cu privire la Black Friday și aplicatia InfoCons pentru telefoane mobile

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu la Radio București

Astăzi, 19 Noiembrie, domnul Sorin Mierlea, Președintele InfoCons, a acordat un interviu la Radio București pe tema etichetării produselor.   InfoCons (www.infocons.ro), u

Domnul Sorin Mierlea a vorbit despre risipa alimentara pe postul de televiziune B1TV

Astăzi, 19 Noiembrie, domnul Sorin Mierlea, Președintele InfoCons, a vorbit pe postul B1TV pe tema risipei alimentare.

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu la Radio România Matinal

Astăzi, 19 Noiembrie, domnul Sorin Mierlea, Președintele InfoCons, a acordat un interviu la Radio România Matinal pe tema ofertelor Black Friday. &nb

Ziua Internațională a Bărbatului

Anual, la data de 19 Noiembrie, se sărbătorește Ziua Internațională a Bărbatului. Obiectivele sărbătoririi Zilei Internaționale a Bărbatului includ concentrarea asupra sănătății bărb

Ziua cercetătorului și proiectantului

Astăzi, 19 Noiembrie, sărbătorim Ziua cercetătorului și proiectantului. Aniversarea datează din 1994, când, printr-o hotărâre de guvern, s-a stabilit ca ziua de 1

Ziua Națională a Principatului Monaco

Astăzi, 19 Noiembrie, este Ziua Națională a Principatului Monaco (sau sărbătoarea Prințului). La 19 noiembrie 1949 prințul Rainier al-III-lea (31 mai 1923 - 6 aprilie 2005)

Va mulțumim ca ați urmărit emisiunea „SuperConsumatorul”

A inceput emisiunea SuperConsumatorul: Tu ştii la ce şcoală învaţă copilul tău?

A inceput emisiunea SuperConsumatorul pe TVR1. Tema emisiunii „SuperConsumatorul” din această seară este „Tu ştii la ce şcoală învaţă copilul tău?” ș

În câteva momente începe emisiunea SuperConsumatorul pe TVR1

În câteva momente începe pe postul de televiziune TVR1 a șasea ediție a emisiunii „SuperConsumatorul”. Emisiunea poate fi urmărită î

Domnul Sorin Mierlea va acorda un interviu la Radio România

Astăzi, 18 Noiembrie, începand cu ora 14:00, domnul Sorin Mierlea, Președintele InfoCons, va acorda un interviu la Radio România pe tema ofertelor Black

Tu ştii la ce şcoală învaţă copilul tău? Află în seara aceasta cu SuperConsumatorul, pe TVR1

Astăzi, 18 Noiembrie 2015, începând cu ora 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată, în transmisiune directă, a șasea ediție a emisiunii

Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la TurArt – sanse egale in munca prin turism si artizanat pentru femeile in dificultate

Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la „Conferința de promovare a principiilor egalității de șanse și gen pe piața muncii din domeniul turismului și domenii conexe și

Ziua națională a Sultanatului Oman

Astăzi, 18 Noiembrie, este Ziua națională a Sultanatului Oman. La 18 Noiembrie Sultanatul Oman își serbează Ziua Națională, concomitent cu aniversarea zilei de naștere a sultanului.

Ziua națională a Letoniei

Astăzi, 18 Noiembrie, este Ziua națională a Letoniei. La 18 Noiembrie 1918, la Riga, Sfatul Poporului din Letonia a proclamat independența noii țări desprinse din Imperiul Rus, Kārli

Ziua internațională a studenților

Ziua de 17 noiembrie a fost declarată oficial Ziua internațională a studenților în anul 1941, de către Consiliul Internațional al Studenților. La 17 noiembrie 1939, ocupanț

Ziua Trupelor de Căi Ferate și Transporturilor Militare

Astăzi, 16 Noiembrie, Armata Română serbează Ziua Transporturilor Militare sau Ziua Trupelor de Căi Ferate și Transporturilor Militare. La 16 Noiembrie 1880, odata cu inființarea ce

Ziua Internațională a Toleranței

Astăzi, 16 Noiembrie, se sărbătorește Ziua Internațională a Toleranței. Organizația Națiunilor Unite a declarat în 1995 data de 16 Noiembrie drept Ziua Internațională a Tol

Ziua națională a Republicii Federative a Braziliei

Astăzi, 15 Noiembrie, Republica Federativă a Braziliei îşi sărbătoreşte Ziua Naţională. La 15 Noiembrie 1889, sub influența mișcării republicane, mareșalul Deodoro da Fonseca&nb

Ziua Mondiala de lupta impotriva diabetului

Astazi, 14 Noiembrie, este Ziua Mondiala de lupta impotriva diabetului. Scopul acestei zile este de a conştientiza populaţia cu privire la adoptarea unui comportament alimentar sănătos &i

Reprezentanții InfoCons vor participa la Târgul de Turism al Romaniei

Asociația InfoCons - Organizație pentru Protecția Consumatorilor participă în perioada 12 -15 Noiembrie 2015, la Târgul de Turism al Romaniei, ce se desfasoara la ROMEXPO (http://w

Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la Gala Ovidiu Bojor, editia a IV-a

Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la Gala Ovidiu Bojor, editia a IV-a. Evenimentul este organizat cu scopul de a celebra ziua de nastere a domnului academician Ovidi

Ziua internațională a educației copiilor nevăzători

Astăzi, 13 Noiembrie, se sărbătorește Ziua internațională a educației copiilor nevăzători. Aceasta este marcată în fiecare an, din 1946, în ziua de naștere a pedagogului

Domnul Sorin Mierlea participa la Congresul al XIII-lea al Notarilor Publici din Romania

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons,, participa astazi, 13 noiembrie 2015 la deschiderea lucrarilor Congresului al XIII-lea al Notarilor Publici din Romania

Ziua Internaţională a Mimului

Astăzi, 13 Noiembrie, sărbătorim Ziua Internaţională a Mimului. Aceasta a fost instituită la iniţiativa Institutului Internaţional de Teatru în 1998, declarat Anul

Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la ședința Consiliului Consultativ al ANCOM. În cadrul ședinței Consiliului Consultativ vor fi discutate: Proiectul d

Ziua Statului Major General și Ziua Geodezilor Militari

La data de 12/24 Noiembrie 1859, prin semnarea Înaltului Ordin de Zi nr. 83, Alexandru Ioan Cuza decreta înființarea Corpului de Stat Major General al Principatelor Unite, organism

A început cea de-a cincea ediție a emisiunii „SuperConsumatorul” pe TVR1

A început cea de-a cincea ediție a emisiunii „SuperConsumatorul”. Emisiunea poate fi urmărită în fiecare Miercuri între orele 18:00 și 19:00,

Polita de asigurare RCA - SuperConsumatorul

Știați ca valoarea maxima a despăgubirilor e de un milion de euro pentru daune materiale si 5 milioane de euro pentru vătămări corporale? Știați ca Fondul de Protectie a Victimelor Strazii ac

SuperConsumatorul începe în câteva momente pe TVR1

În cateva momente pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată, în transmisiune directă, a cincea ediție a emisiunii „SuperConsumatorul”. Emisiunea po

Ziua Armistițiului

La 11 Noiembrie 1918 se semna, într-un vagon de tren, Armistițiul de la Compiègne, care a marcat sfârșitul primului război mondial pe frontul de vest, cu victor

Domnul Sorin Mierlea în vizită la fabrica de lactate Danone din București

Astăzi, 11 Noiembrie 2015, Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a fost în vizită la fabrica de lactate Danone din București.   InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație

Domnul Sorin Mierlea va participa la întâlnirea Grupului Consultativ de dialog permanent al ASF

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va participa astăzi, 11 Noiembrie 2015, începând cu ora 15:00 la întâlnirea Grupului Consultativ de dialog permanent

Cum ne asiguram si….de ce? - află în această seara pe TVR1 cu SuperConsumatorul

Astăzi, 11 Noiembrie 2015, începând cu ora 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată, în transmisiune directă, a cincea ediție a emisiunii „

Ziua Independenței Polonia

Astăzi, 11 Noiembrie, Polonia serbează Ziua Independenței. În data 11 Noiembrie 1918 Polonia obținea independența în urma încheierii primului război mondial. &a

Ziua Independenței Angola

Astăzi, 11 Noiembrie, Angola serbează Ziua Independenței. În data 11 Noiembrie 1975 Angola obținea independența față de Portugalia.   InfoCons (www.infocons.ro),

Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la ședinta Consiliului Consultativ al ANRE

Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la ședinta Consiliului Consultativ al Autorității Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei.   InfoCons

Reprezentanții InfoCons participă la conferința „Cuantificarea Deșeurilor de Echipamente Electrice si Electronice generate în România”

Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la conferința „Cuantificarea Deșeurilor de Echipamente Electrice si Electronice generate în România”

În acest moment reprezentanții InfoCons participă la dezbaterea „Siguranța la foc a lucrărilor de reabilitare termică” organizată de Liga Habitat. În cadrul dez

A cincea ediție a emisiunii SuperConsumatorul revine mâine de la ora 18:00 cu informații despre asigurări

Mâine, 11 Noiembrie 2015, începând cu ora 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată, în transmisiune directă, a cincea ediție a emisiunii &a

Reprezentanții InfoCons vor participa la dezbaterea „Siguranța la foc a lucrărilor de reabilitare termică”

Astăzi, 10 Noiembrie 2015, reprezentanții InfoCons vor participa la dezbaterea „Siguranța la foc a lucrărilor de reabilitare termică” organizată de Liga Habitat. În cadru

Domnul Sorin Mierlea a participat la ședința de sumar pentur emisiunea Superconsumatorul

Astăzi, 09 Noiembrie 2015, Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a participat la ședința de sumar în vederea pregătirii ediției a VI-a a emisiunii SuperConsumatorul

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, participă la reuniunea Comitetului Director al Asociației Municipiilor din România

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, participă în acest moment la reuniunea Comitetului Director al Asociației Municipiilor din România.

Reprezentanții InfoCons sunt prezenți la lansarea în dezbatere publică a Strategiei Naționale pentru Dialog Social

Reprezentanții InfoCons sunt prezenți în acest moment la lansarea în dezbatere publică a Strategiei Naționale pentru Dialog Social

Ziua internațională de luptă împotriva fascismului și antisemitismului

Ziua internațională de luptă împotriva fascismului și antisemitismului, celebrată în fiecare an la 9 Noiembrie, marchează începutul simbolic al Holocaustului.

Reprezentanții InfoCons participă la lansarea în dezbatere publică a Strategiei Naționale pentru Dialog Social

Astăzi, 9 noiembrie 2015, reprezentanții InfoCons participă la lansarea în dezbatere publică a Strategiei Naționale pentru Dialog Social, Strategie realizata de Ministerul Muncii, Familiei,

La mulți ani cu ocazia sărbătorii ortodoxe „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil”

Cu ocazia sărbătorii ortodoxe „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” Asociaţia InfoCons - transmite tuturor sărbătoriților cele mai sincere felicitări, multă sănătate, fericire şi...