Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, în direct la Radio Maria

Președintele InfoCons, domnul Sorin Mierlea, a acordat astăzi, 24 Noiembrie 2016, un interviu în direct pentru Radio Maria cu privire la risipa alimentară.   InfoCons (ww

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, în direct la Agro TV

Președintele InfoCons, domnul Sorin Mierlea, va participa în această seară, începând cu ora 20:00, la emisiunea „Agricultura la Raport"

Reprezentanții InfoCons participă la sedința INSMC „Alessandrescu - Rusescu”

Reprezentanții InfoCons participă astăzi, 23 Noiembrie 2016, începând cu ora 09:00 la sedința Consiliului de Etică de la Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copi

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, în direct la Antena Stars

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, este în direct în acest moment la Antena Stars, abordând teme generale în domeniul protectiei consu

Știați că... Achiziționarea apelor minerale naturale și apelor de izvor

Știați că… Este recomandat sa acordati o atentie deosebita cand cumparati ape minerale naturale si ape de izvor asupra modului de prezentare a ambalajului, asupra etanseitatii recipient

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, în direct la TVR2

Președinte InfoCons, Sorin Mierlea,  va participa astăzi, 22 Noiembrie 2016, începand cu ora 17:00 la emisiunea informativă „În vizor, România

COSTURILE DE ROAMING

Costurile de roaming Când utilizați telefonul mobil în alte țări din UE (pentru a efectua apeluri, trimite mesaje sau naviga pe internet), tariful aplicat de operator nu poate dep

Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu pentru RFI România

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu telefonic pentru RFI România, astăzi 21 Noiembrie 2016  cu privire la reducerile de Black

ACCES LA INTERNET

Conexiunea internet Oriunde v-ați afla în UE trebuie să puteți beneficia, la un preț accesibil, de servicii de comunicații electronice de bună calitate, inclusiv de acces de bază la interne

Stiati ca... Ciocolata si produsele din cacao

Stiati ca... la cumpararea ciocolatei si a produselor din cacao trebuie acordata atentie deosebita aspectului ambalajelor (sa nu fie deteriorate); este recomandat sa refuzati sa cumparati ciocolat

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru Antena 1

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu în cursul zilei de azi, 19 Noiembrie 2016, ce va fi difuzat începand cu ora 19:00 &i

Stiati ca... Sortimente de orez

Stiati ca... Acordati o atentie deosebita la cumpararea diferitelor sortimente de orez si, daca este posibil, apreciati calitatea produsului prin intermediul spatiilor transparente ale ambalajului;

Asistenţă medicală neplanificată: plăţi şi rambursări

Utilizând cardul european de asigurări sociale de sănătate Dacă aveţi nevoie de tratament medical în timp ce vă aflaţi în altă ţară din UE, prezentarea cardului

Codul Civil - Proprietatea Privată

Proprietatea privată este dreptul titularului de a poseda, folosi şi dispune de un bun în mod excesiv, absolute şi perpetuu, în limitele stabilite de lege. Dreptul de proprietate a