Numărul zonelor pentru scăldat din Europa cu standard de calitate excelentă a apei este mai mare ca niciodată

Peste 96 la sută din zonele pentru scăldat au îndeplinit cerințele minime de calitate stabilite în conformitate cu normele Uniunii Europene.

Noi produse disponibile în Aplicația InfoCons - Scaneaza codul de bare

Noi produse de tip mezeluri disponibile pentru scanare utilizând Aplicația InfoCons. Află acum care sunt acestea!

ANCOM: Conexiunile 4G s-au dublat în 2016

Conform celui mai recent raport de date statistice al ANCOM, privind piața de comunicații electronice din România, numărul conexiunilor la internet mobil prin rețele 4G a crescut cu 113% î

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, în direct la emisiunea Perfect Imperfect, TVR1

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va fi în direct în câteva momente la emisiunea „Perfect Imperfect” pe postul TVR 1.

Cum alegem alimentele pentru copii - Eu, consumatorul, Vineri, 22:30 la TVR 1

Cum alegem produsele alimentare pentru copii? Ce informaţii trebuie să conţină etichetele alimentelor destinate copiilor şi cum putem să ne ferim de produsele care pot fi dăunătoare pentru sănătatea c

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă la evenimentul special dedicat schioarei Ania Caill

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă astăzi, 24 Mai 2017, începând cu ora 18:30, la evenimentul special dedicat schioarei Ania Caill pentru susținerea în misiunea sa olimp

România, pe ultimele locuri în Europa la managementul calității și siguranței produselor alimentare

Doar 200 de companii din Romania au obţinut certificare europeană conform standardului IFS Food, potrivit unui studiu International Featured Standards, bazat pe informații din 90 de țări aflate pe 4 c

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, susține un discurs la Conferința „Dreptul Publicităţii”

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, va susține un discurs astăzi, 24 Mai 2017, în cadrul Conferinței „Dreptul Publicităţii” organizată de Societatea Civilă de Avocaţi “Grecu

Reprezentanții InfoCons participă la întâlnirea de lucru a Comisiei pentru egalitate de șanse

Reprezentanții InfoCons participă astăzi, 23 Mai 2017, începând cu ora 14:00, la întâlnirea de lucru a Comisiei pentru egalitate de șanse din cadrul Senatului României cu

Reprezentanții InfoCons participă la şedinţa Plenului Consiliului Economic și Social

Reprezentantul InfoCons participă astăzi, 23 Mai 2017, începând cu ora 13:00, în calitate de membru, la ședința Plenului Consiliului Economic și Social.

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă la dezbaterea „Cum prevenim exploatarea în muncă”

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă astăzi, 23 Mai 2017, în intervalul 9:30 - 13:00, la dezbaterea cu tema „Cum prevenim exploatarea în muncă – sprijinul sindicatel

Ia atitudine! - Direcţionează 2%! - www.ia-atitudine.eu

Completează Formularul 230 și depune-l la direct la registratura organului fiscal de care aparții până pe 25 Mai.

Urmăriți „Eu, consumatorul” astăzi, de la 8:30

Nu ați reușit să urmăriți emisiunea „Eu, consumatorul” de Vineri seară? Vă așteptăm astăzi, începând cu ora 12:30, pe TVR1 și www.tvrplus.ro alături de gazda emisiunii, Sorin M

Urmăriți „Eu, consumatorul” în această seara, de la 22:30, pe TVR1

În această seară, începând cu ora 22:30, la „Eu, consumatorul” pe TVR 1 și www.tvrplus.ro, revenim cu informații și povești savuroase de la Profu' de vin Cosmin Tudo

Cât plătim la asigurarea RCA începând cu 19 mai?

Plafonarea tarifelor maximale pentru asigurarea RCA a luat sfârșit pe 18 mai, pentru ca de astăzi, 19 mai, să intre în vigoare noile tarife.

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, susține un discurs la Conferința „Răsfățul resturilor”

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, va susține un discurs Sâmbătă, 20 Mai 2017, în cadrul Conferinței „Răsfățul resturilor” organizată cu ocazia Food

Noi produse disponibile în Aplicația InfoCons - Scaneaza codul de bare

Acum puteți scana CRAZYWOLF bautura energizanta cu cafeina, Nectar de caise Bun de Tot 0,3L, Nectar de coacaze negre Bun de Tot 0,3L, Nectar de piersici Bun de Tot 0,3L, Nectar de zmeura Bun de Tot 0,

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă la evenimentul „Members & friends meeting” organizat de INACO

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă în acest moment la evenimentul „Members & friends meeting” organizat de INACO - Inițiativa pentru competitivitate.

Guvernul a adoptat legea privind comparabilitatea comisioanelor aferente conturilor de plăți, schimbarea conturilor de plăți și accesul la conturile de plăți cu servicii de bază

Încă din luna mai a anului trecut se vorbea de Proiectul ANPC ce prevedea ca băncile vor fi obligate să elimine comisioanele de deschidere, administrare, închidere, depunere și retragere d

Cum alegem vinul - Eu, consumatorul, Vineri, 22:30 la TVR 1

Vineri, 19 Mai 2017, începând cu ora 22:30, revenim cu informații și povești savuroase de la „Profu' de vin” Cosmin Tudoran într-o nouă ediţie „Eu, consumatoru

Noi produse disponibile în Aplicația InfoCons - Scaneaza codul de bare

Aplicația InfoCons Scanează Codul de Bare este disponibilă GRATUIT pentru telefoanele cu Android cât și pentru cele cu iOS. Acum puteți scana F

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă la ceremonia de deschidere a evenimentului SĂRBĂTOARE ÎN SATUL DIN BUCUREŞTI – 81 de ani de existenţă

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă astăzi, 17 Mai 2017, începând cu ora 17:30, la ceremonia de deschidere a manifestărilor legate de aniversarea Muzeului Național al Satului &

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a participat la evenimentul de lansare a noilor produse Cris-Tim - „Eticheta curată”

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a participat astăzi, 16 Mai 2017, la evenimenul organizat la Casa Doina cu ocazia lansării noilor produse Cris-Tim - „Eticheta curată&

Reprezentantul InfoCons participă astăzi, 16 Mai 2017, începând cu ora 13:00, în calitate de membru, la ședința Plenului Consiliului Economic și Social.

Coloranții alimentari pot induce în eroare consumatorii! De ce sunt acceptați?!

Utilizarea coloranţilor alimentari trebuie să respecte întotdeauna condiţia generală de neinducere în eroare a consumatorului. De exemplu, utilizarea coloranţilor nu trebuie să lase impres

InfoCons partener al Proiectului Internațional „Think Green - Europe's Day”

InfoCons participă în calitate de partener la Spectacolul Final al Proiectului Internațional „Think Green - Europe's Day” lansat de Asociația Pas Alternativ și FERRO.

Urmăriți „Eu, consumatorul” astăzi, de la 12:30

Acțiuni de control ale ANPC cu privire la comercializarea laptelui de consum si a produselor lactate

În luna martie 2017 comisarii din cadrul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor au desfășurat o acțiune de control pentru verificarea modului de respectare a prevederilor legale r

Produse proaspete și congelate - Eu, consumatorul, Vineri, 22:30 la TVR 1

Gazda emisiunii, Sorin Mierlea, Președintele InfoCons, va lua rolul de invitat acasă la chef Adi Hădean și împreună ne vor dezvălui sfaturi pentru un stil de gătit sănătos, totul despre alimente

Acțiuni de control ale ANPC cu privire la comercializarea de fructe și legume

Comisarii din cadrul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor au desfășurat o acțiune tematică de control pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile legale privi

Reprezentanții InfoCons participă la evenimentul dedicat Zilei Europei în Parcul Lumea Copiilor

Reprezentanții InfoCons participă în perioada 11 - 14 Mai la evenimentul dedicat Zilei Europei ce va fi organizat în Parcul Lumea Copiilor, sector 4.

Produse congelate - Eu, consumatorul, Vineri, 22:30 la TVR 1

Gazda emisiunii, Sorin Mierlea, Președintele InfoCons, și invitatul său, chef Adi Hădean, ne vor vorbi despre produsele congelate.

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru Antena Stars

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu prin telefon astăzi, 10 Mai, pentru Antena Stars cu privire la personalitățile cunoscute ce recomandă diferite produse în reclame.

Antibioticele în lanțul alimentar: Cât de multe știi?

Te-ai întrebat vreodată cât de multe știi despre utilizarea antibioticelor și ce reprezintă rezistența la antibiotice? Completează chestionarul și află mai multe!

Reprezentanții InfoCons participă la sedința Consiliului de Etică de la Spitalul de Pneumoftiziologie SF. ȘTEFAN

Reprezentanții InfoCons participă astăzi, 9 Mai 2017, începând cu ora 13:00 la ședința Consiliului de Etică de la Spitalul de Pneumoftiziologie „SF. ȘTEFAN” București.

Reprezentantul InfoCons participă astăzi, 9 Mai 2017, începând cu ora 13:00, în calitate de membru, la ședința Plenului Consiliului Economic și Social.

Consumatori Europeni de Ziua Europei

Cu ocazia Zilei Europei InfoCons pune la dispoziția consumatorilor, cu titlu gratuit, o aplicație unică în Uniunea Europeană, care unește Informații Utile esențiale pentru consumatori cu posibil

Nu îți permiți să pleci în vacanță? Băncile vin cu soluții: Vacanța pe credit

Vara se apropie cu pași repezi. Îți dorești să petreci concediul într-o locație de vis, dar nu ai bani pentru a-ți finanța visul? Băncile vin cu soluții: Vacanța pe credit

Indicele ROBOR este în creștere. Ce se întâmpla cu ratele la credite?

ROBOR (rata medie a dobânzii la care băncile românești se împrumută între ele, în lei) se calculează zilnic de către Reuters, ca medie aritmetică a co

Măsuri de urgență cu privire la importul de citrice din Argentina

Comisia Europeană a adoptat astăzi, 8 Mai 2017, o serie de măsuri de urgență ce presupun cerințe mai stricte la importul de citrice cu proveniență din Argentina, contaminate cu Pata Neagră.

Campanie de tip phishing prin intermediul WhatsApp

Atenție! Utilizatorii de dispozitive mobile sunt vizați de o campanie de phishing prin intermediul aplicației de mesagerie Whatsaap.

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru RTV

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu telefonic pentru RTV cu privire la efectul antibioticelor utilizate în industria alimentară

Un sondaj al Consumers International dezvăluie probleme cu zboruri întârziate și bagaje pierdute

Conform unui nou sondaj internațional al pasagerilor din sectorul aerian, în anule 2016 unul din patru zboruri a fost întârziat, iar una din zece persoane a întâmpinat pr

Urmăriți „Eu, consumatorul” astăzi, de la 12:30

Noi produse disponibile în Aplicația InfoCons - Scaneaza codul de bare

Acum puteți scana Bautura enegizanta CRAZYWOLF 250ml, Coca-Cola LIME 1.25L, Suc fresh mandarine 0.48L, Santal Mela 100%, Granini Nectar grapefruit roz 1L.

Urmăriți „Eu, consumatorul” în această seara, de la 22:30, pe TVR1

Cum citim marcajul unei anvelope? Cum schimbăm anevelopele? Anvelope de iarnă sau anvelope potrivite pentru orice sezon şi condiţii de drum? Eu, consumatorul, Vineri, de la 22:30 pe TVR1

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, în direct la B1 TV

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, va fi în direct astăzi, 05 Mai 2017, începând cu ora 13:00, la B1 TV, abordând teme generale din domeniul Protecției Consumatorilor.

Reprezentantul InfoCons participă astăzi, 4 Mai 2017, începând cu ora 13:00, în calitate de membru, la ședința Plenului Consiliului Economic și Social.