Urmăriți „Eu, consumatorul” în această seara, de la 22:30, pe TVR1

Cum citim marcajul unei anvelope? Cum schimbăm anevelopele? Anvelope de iarnă sau anvelope potrivite pentru orice sezon şi condiţii de drum? Eu, consumatorul, Vineri, de la 22:30 pe TVR1

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, în direct la B1 TV

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, va fi în direct astăzi, 05 Mai 2017, începând cu ora 13:00, la B1 TV, abordând teme generale din domeniul Protecției Consumatorilor.

Reprezentanții InfoCons participă la şedinţa Plenului Consiliului Economic și Social

Reprezentantul InfoCons participă astăzi, 4 Mai 2017, începând cu ora 13:00, în calitate de membru, la ședința Plenului Consiliului Economic și Social.

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, în direct la emisiunea Perfect Imperfect, TVR1

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va fi în direct în câteva momente la emisiunea „Perfect Imperfect” pe postul TVR 1.

Cum ne îngrijim mașina? - Eu, consumatorul - Vineri, 5 Mai, la TVR 1

Vineri, 5 Mai 2017, începând cu ora 22:30, revenim cu informaţii proaspete la o nouă ediţie „Eu, consumatorul” la TVR 1 și www.tvrplus.ro.

Conferința de final a Proiectului TRACORE

În perioada 3-4 Mai 2017 se desfășoară, la Ankara, Conferința de Final a Proiectului TRACORE - Training for Consumer Rights Empowerment.

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă la seminarul “Mexic – Un nou orizont pentru companiile românești”

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă astăzi, 03 Mai 2017, începând cu ora 10:00, la seminarul economic “Mexic – Un nou orizont pentru companiile româneşti&

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă la dezbaterea „Președinția română la Consiliul UE 2019 – Împreună pentru consolidarea proiectului european”

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă astăzi, 03 Mai 2017, în intervalul orar 9:30 - 16:00, la dezbaterea „Președinția român

Tranzitarea sau intrarea în Canada devine mai facilă începând cu 1 Mai 2017

Cetățenii români pot intra în Canada sau tranzita acest stat pot intra în Canada sau tranzita acest stat, pe calea aerului, în baza unei Autorizații de Călătorie Electronice, f

Termenul limită de depunere a formularelor se apropie! Ia atitudine acum!

Au mai rămas mai puțin de două săptmâni în care ai posibilitatea să te implici într-unul dintre proiectele desfășurate de Asociația InfoCons. Completează Formula

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă la ședința COCON

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, și reprezentanții Federației Asociațiilor de Consumatori participă astăzi, 2 Mai 2017, la ședința COCON ce va avea loc la sediul ASRO începând cu

Cum trimit bani acasă românii din străinătate

Anual intra in tara peste 7 miliarde de euro, conform unei cercetari realizata de Fundatia Lufkin pentru Antreprenoriat si Migratie (FLAME) si prezentata anul trecut la BNR. Prin TransferGo Romania,

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru B1 TV

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu Sâmbătă, 29 Aprilie 2017, pentru B1 TV pe tema cumpărăturilor de 1 Mai.

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă la emisiunea „Recurs la Morală”, TVR 1

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va participa sâmbătă, 29 Aprilie 2017, începând cu ora 23:00, la emisiunea „Recurs la Morală&rd

Urmăriți „Eu, consumatorul” astăzi, de la 12:30

Nu ați reușit să urmăriți emisiunea "Eu, consumatorul" de Vineri seară? Vă așteptăm astăzi, începând cu ora 12:30, pe TVR1 și www.tvrplus.ro alături de gazda emisiunii, Sorin Mi

Telefonul consumatorului - Autostrăzi și Drumuri

Vrei să pleci din localitate cu ocazia minivacanței de 1 Mai și trebuie să verifici dacă mai ai Rovinieta? Apelează la Telefonul consumatorului - Autostrăzi și Drumuri Compania Naționala de

Noi produse disponibile în Aplicația InfoCons - Scaneaza codul de bare

Acum puteți scana Turta dulce umpluta cu gem de fructe Cornelius 100g, Biscuti Marshmallow cu glazura de nuca de cocos ETI Puf 16g, Biscuti Petit Beurre Croco 500g, Crackers Carrefour 500g, Biscuti Ma

Urmăriți „Eu, consumatorul” în această seara, de la 22:30

În această seară, începând cu ora 22:30, la „Eu, consumatorul” pe TVR 1 și www.tvrplus.ro, plecăm la cumpărături alături de gazda emisiunii, Sorin Mierlea, și actrița Mar

Comisia Europeană trimite România în fața Curții de Justiție a UE

Comisia Europeană trimite România în fața Curții de Justiție a UE pentru neîndeplinirea obligației de a revizui și adopta planul național de gestionare a deșeurilor și programul de p

Reprezentanții InfoCons au participat la evenimentul „Eficiența Energetică - între obligativitate și oportunitate”

Reprezentanții InfoCons au participat astăzi, 28 Aprilie 2017, la evenimentul „Eficiența Energetică - între obligativitate și oportunitate” organizat de Bucharest Busines

Reprezentanții InfoCons participă la dezbaterea cu privire la problematica vârstei a treia în România

Reprezentanții InfoCons participă astăzi, 28 Aprilie 2017, începând cu ora 10:00, la dezbaterea cu privire la problematica vârstei a treia în România, în cadrul Con

Produsele și serviciile trebuie să fie mai accesibile pentru persoanele cu dizabilități din UE

Produse și servicii cheie, cum ar fi telefoane, e-book readers, sisteme de operare și terminale de plată, vor trebui să fie mai accesibile pentru persoanele cu dizabilități, &ici

Cum să alegi fructele și legumele din piață? - Eu, Consumatorul, 28 Aprilie la TVR 1

Vineri, 28 Aprilie 2017, începând cu ora 22:30, revenim cu informaţii proaspete la o nouă ediţie „Eu, consumatorul” la TVR 1 și www.tvrplus.ro. Gazda emisiunii

Reprezentanții InfoCons participă la Târgul de Produse Tradiționale organizat de Fundația de Servicii Islamice din România

Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la Târgul de Produse Tradiționale organizat de Fundația de Servicii Islamice din România.   InfoCons

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, în direct la Radio Antena Satelor

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, va fi în direct astăzi, 20 Aprilie 2017, începând cu ora 13:00, la Radio Antena Satelor.

Ziua mondială a proprietății intelectuale

Cu ocazia Zilei mondiale a proprietății intelectuale InfoCons urează tuturor instituțiilor de profil din România cele mai sincere felicitări pentru activitatea deosebită pe care o desfășoară și

Reprezentanții InfoCons participă la întâlnirea de lucru a CLDPS

Reprezentanții InfoCons participă astăzi, 26 Aprilie 2017, începând cu ora 14:00, la întâlnirea de lucru a Comitetului Local de Dezvoltare a P

Reprezentanții InfoCons participă la sedința Consiliului de Etică de la Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino

Reprezentanții InfoCons participă astăzi, 26 Aprilie 2017, începând cu ora 11:00 la sedința Consiliului de Etică de la Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino.

Telefonul Consumatorului - Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor

Ai o problemă cu un produs sau garanția acestuia și nu poți obține o soluție amiabilă cu agentul economic?! Apelează la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor! Telefonul Consu

Începe programul rabla 2017. Ce noutăți aduce?

Programul Rabla va demara și în acest an cu un buget alocat de Guvern de 316,6 de milioane lei, respectiv 110 milioane de lei (Rabla Plus). Programul se desfăsoară în perioada 201

Reprezentantul InfoCons participă astăzi, 25 Aprilie 2017, începând cu ora 13:00, în calitate de membru, la ședința Plenului Consiliului Economic și Social.

Reprezentanții InfoCons participă la Adunarea Generală a ASRO

Reprezentanții InfoCons participă astăzi, 25 Aprilie, la Adunarea Generală a Asociației de Standardizare din România (ASRO).

Telefonul Consumatorului - Autoritatea de Supraveghere Financiară

Vrei să depui o sesizare cu privire la Pensia Privată sau Facultativă? Asiguratorul nu și-a respectat îndatoririle? Sau pur și simplu vrei mai multe informații din acest domeniu? Contactează Aut

Cum funcționează roamingul în UE?

Atunci când călătoriți într-o țară străină și efectuați sau primiți un apel, trimiteți un mesaj sau navigați pe internet de pe telefonul mobil sau de pe un alt dispozitiv cu ajutorul unei

Marca Încrederii simbol al încrederii consumatorului – www.marca-increderii.ro

Ca urmare a intrunirii criteriilor de evaluare cele mai recente produse apartinand S.C. CRISTIM 2 PRODCOM S.R.L. ce au obtinut Certificatul privind dreptul de Utilizare a Marcii Increderii sunt...

Reprezentanții InfoCons participă astăzi, 24 Aprilie 2017, începând cu ora 11:30 la sedința Consiliului de Etică de la Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino.

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, participă la emisiunea „Medium Rare”, Europa FM

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va participa duminică, 23 Aprilie 2017, în intervalul orar 12:00 - 12:30, la emisiunea „Medium Rare” difuzată

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, susține un discurs la Conferința Afaceri.ro Brasov 2017

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, va susține astăzi, 21 Aprilie 2017, începând cu ora 15:00, un discurs în cadrul Conferinței Afaceri.ro Brasov 2017.

Cum alegem produsele de la raft? Află Vineri, 21 Aprilie, la „Eu, Consumatorul”, la TVR1

Vineri, 21 Aprilie 2017, începând cu ora 22:30, revenim cu informaţii proaspete alături de gazda emisiunii, Sorin Mierlea, și de Antonio Passarelli la o nouă ediţie „Eu, consumatorul

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru Adevarul.ro

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a acordat un interviu pentru Adevarul.ro cu privire la achiziționarea fructelor și legumelor din piață vs. supermarket, î

Trasabilitatea produselor ecologice - UE implementează un nou sistem de certificare electronică

Din 19 Aprilie 2017 a devenit aplicabil un nou sistem de certificare electronică, menit să îmbunătățească monitorizarea importurilor de produse ecologice.

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, în direct la emisiunea „Perfect Imperfect”, TVR 1

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va participa astăzi, 20 Aprilie 2017, începând cu ora 10:00, la emisiunea „Perfect Imperfect” pe po

Reprezentantul InfoCons, participă astăzi, 19 Aprilie 2017, începând cu ora 13:00, în calitate de membru, la ședința Plenului Consiliului Economic și So

Start vot ! - Competitia Interscolara Europeana Consumer Classroom - 2016-2017

S-a deschis sesiunea de votare online a celor 10 proiecte selectate pentru Competitia Europeana Intersolara "Consumer Classroom 2016-2017"  Printre finaliste sunt si patru proiecte

Cat te costa un credit pentru locuinta in euro, comparativ cu un credit in lei?

În ultimii ani, băncile au început să ofere mai puține produse de creditare în valută sau chiar au renunțat la ele. În momentul de față, doar aproximativ jumăta

Igiena produselor alimentare - păstraţi alimentele în siguranţă

Păstraţi alimentele în siguranţă Dacă afară este cald, este bine să ajungeţi acasă cu alimentele cumpărate în cel mai scurt timp posibil, pentru a evita alterarea lor. Alimentele

Igiena produselor alimentare - Hainele şi curăţenia din bucătărie