Președintele InfoCons, domnul Sorin Mierlea participă la Conferința Publică din cadrul Institutului Francofon de Reglementare Financiară

Domnul Sorin Mierlea, președintele InfoCons, participă la  Conferința Publică din cadrul Institutului Francofon de Reglementare Financiară. Evenimentul va avea loc în Sala

InfoCons – partener în cadrul Concursului ''Alege! Este dreptul tău!'' - Sceneta Regiunii Sud Muntenia

Concursul ''Alege! Este dreptul tău!'', cu o tradiție de 16 ani, este organizat de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor împreună cu&

Sorin Mierlea, președintele InfoCons, a acordat un interviu la Observator

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat un interviu pentru Observatorul de astăzi, de la ora 19:00

Noi produse disponibile în Aplicația InfoCons - Scanează codul de bare - InfoCons

Aplicația InfoCons Scanează Codul de Bare este disponibilă GRATUIT pentru telefoanele cu Android cât și pentru cele cu iOS.

Europa trebuie să-și dezvolte latura inovatoare

Tabloul de bord european privind inovarea 2018, realizat de Comisie și publicat astăzi, arată că performanța UE în materie de inovare continuă să se îmbunătățească, dar că sunt nec

Reprezentantul InfoCons participă la ședința Plenului Consiliului Economic și Social

Reprezentantul InfoCons participă astăzi, 26 Iunie 2018, începând cu ora 13:00, în calitate de membru, la ședința Plenului Consiliului Economic

44 de ani de la scanarea primului cod de bare!

Astăzi, 26 iunie, celebrăm 44 de ani de la scanarea primului cod de bare, într-un supermarket american.

Știați câtă apă este utilizată pentru producerea alimentelor?

Apa este principala constrângere pentru securitatea alimentară, deoarece deșeurile alimentare înseamnă și risipirea apei. În plus, se estimează că 1,4 miliarde de persoan

Președintele InfoCons  participă la Evenimentul România Durabilă

Președintele InfoCons participă la Evenimentul România Durabilă

Președintele InfoCons, domnul Sorin Mierlea participă la evenimentul ce își propune să ofere soluții de finanțare și soluții inteligente de business pentru comunitatea de a

Ziua Drapelului Național

Ziua de 26 iunie a fost proclamată Ziua Drapelului Național, prin lege, din anul 1998 (Legea nr. 96 din 20 mai 1998). Conform acestei legi, Ziua Drapelului Național este sărbătorită atât pr

Energia regenerabilă: stabilirea unor obiective ambițioase pentru Europa

Aflați care este ponderea energiei regenerabile în diferitele țări ale UE și cât de aproape sunt acestea de a atinge obiectivele ambițioase pentru 2020 și 2030. &I

Comisia solicită consolidarea organismelor naționale de promovare a egalității în lupta împotriva discriminării

Comisia a prezentat vineri o serie de recomandări prin care încurajează statele membre să se asigure că organismele naționale de promovare a egalității îi protejează eficient pe ce

InfoCons – partener în cadrul Concursului ''Alege! Este dreptul tău!'' - Sceneta Regiunii Sud Vest

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, în direct la postul de televiziune Antena Stars

Președintele InfoCons, Sorin Mierlea, va fi în direct, în cadruul emisiunii Star Matinal, la postul de televiziune Antena Stars unde va dezbate tema reducerilor. &nbs

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, alături de câștigătorii probei pe echipe al Concursului Național ''Alege! Este dreptul tău!'' – ediția 2018

Știați că... Achiziționarea apelor minerale naturale și apelor de izvor

Știați că…  Este recomandat să acordaţi o atenţie deosebită când cumpăraţi ape minerale naturale şi ape de izvor asupra modului de prezentare a ambalajului, asupra eta

Domnul Sorin Mierlea, Președintele InfoCons a oferit câștigătorilor probei individuale al Concursului Național ''Alege! Este dreptul tău!'' premiile

Prescripții medicale în farmacii din străinătate

Rețetele prescrise de medicii din țara dumneavoastră sunt valabile în toate țările UE. Totuși, este posibil ca un medicament prescris într-o țară să nu fie dispon

Știați că... produse alimentare sub formă congelată

Știați că... trebuie să acordați atenție condițiilor de depozitare impuse de producător, atât în magazinul de comercializare, cât și la domiciu? pro

Escrocherii prin întâlniri amoroase

Cu toate că există o mulţime de website-uri legitime, există la fel de multe escrocherii care implică întâlnirile amoroase. Escrocheriile prin întâlniri amoroas

Comisia salută adoptarea unor noi instrumente de combatere a fraudei în UE

Comisia a salutat acordul politic la care au ajuns astăzi statele membre ale UE cu privire la noi instrumente destinate remedierii deficiențelor existente la nivelul UE în privința taxei pe

Știați că fără albine, nu putem mânca afine?

Pesticidele utilizate în producția de alimente provoacă pierderea biodiversității, inclusiv dispariția mamiferelor, a păsărilor și a insectelor, inclusiv a albinelor. Cu  c&acir

Festivitatea de premiere a Concursului „Alege! Este Dreptul tau!”, ediția XVI - 2018

Astazi,  21 iunie 2018 a avut loc Festivitatea de Premiere a câștigătorilor Concursului Național școlar pe teme de protecția consumatorului “Alege! Este Dreptul tău!"

Președintele InfoCons, domnul Sorin Mierlea, participă la premierea profesorilor

În cadrul premierii Concursului Național Alege! Este dreptul tău! s-au acordat diplome profesoriilor coordonatori.

Aplicația InfoCons Scanează Codul de Bare este disponibilă GRATUIT pentru telefoanele cu Android cât și pentru cele cu iOS. Acum puteți

Este sucul de fructe mai sănătos decât băutura carbogazoasă?

Poate că v-ați gândit să renunțați la sucurile acidulate și la alte băuturi carbogazoase în favoarea unor alternative pe care le considerați mai sănătoase, precum sucul natural de fructe.

Alege! Este dreptul tău! - Ziua a III-a, Faza Națională

Pe toată durata zilei de astăzi, 20 Iunie 2018, participanții la Faza Națională a Concursului „Alege! Este dreptul tău!” susțin concursul pe echipe. În cadrul acestuia el

Președintele InfoCons participă la ceremonia organizată de Ambasada Mexicului

Domnul Sorin Mierlea, președintele InfoCons participă la ceremonia de celebrare a copiilor români, participanți la programul cultural prilejuit de Jocurile Olimpice din Mex

Știați că....produse din lapte

Știați că... trebuie să acordați o atenție deosebită când cumpărați lapte și produse din lapte asupra modului de prezentare a ambalajului; în cazul în care ambalajul e

Escrocherii referitoare la companii mici

Escrocheriile care ţintesc companiile mici pot fi de diferite feluri - de la facturi pentru reclame sau pentru înregistrări în cataloage ce nu au fost comandate niciodată la oferte

Domnul Sorin Mierlea, va acorda un interviu în cadrul știrilor Observator de la Antena 1

Domnul Sorin Mierlea, Președintele InfoCons, va acorda astăzi, 19 Aprilie 2018, în cadrul știrilor Observator de la Antena 1, un interviu pe tema drepturile şi obligaţiile pasageril

Alege! Este dreptul tău! - Ziua a II-a, Faza Națională

În perioada 18-22.06.2018 se desfășoară în Tabăra de la Năvodari faza națională a Concursului „Alege! Este dreptul tău!”, organizat de Autoritatea Nați

Sesiune deschisă pentru concurenţii ”Alege! Este dreptul tău!”

În cadrul parteneriatului intre Serviciul de Telecomunicaţii Speciale şi InfoCons, un reprezentant STS a ţinut o sesiune deschisă pentru participanţii concursului "Alege! Este dreptul t

Reprezentantul InfoCons participă astăzi, 19 Iunie 2018, începând cu ora 13:00, în calitate de membru, la ședința Plenului Consiliului Economic

Acordă atenție congelatorului!

Pentru reducerea risipei alimentare, gasiti mai jos cateva sfaturi utile : -  Încercați să mentineti congelatorul organizat – necesită ceva timp, insă merita. Nu uitați s