Translate this page RO

Select language
InfoCons

Ziua mondială fără tutun

Anual, în ziua de 31 Mai, este marcată Ziua mondială fără tutun. Data de 31 Mai a fost aleasă de Organizația Mondială a Sănătății cu scopul de a atrage atenția asupra riscurilor majore pe care le prezintă consumul de tutun asupra sănătății.

Campania globală de anul acesta va pune în mișcare mituri și va expune tactici neplăcute folosite de aceste industrii ale tutunului.

 Aceasta va oferi tinerilor cunoștințele necesare pentru a identifica cu ușurință  daca sunt manipulate de industrie și le va pune la dispozitie instrumentele pentru a penaliza astfel de tactici, împuternicindu-i pe tineri să se opună acestora.

 Acest lucru este deosebit de important chiar acum, deoarece studiile arată că fumătorii au un risc mai mare pentru a dezvolta cazuri severe de coronavirus.

Organizatia Mondiala a Sanatatii face apel la toți tinerii să se alăture luptei pentru a deveni o generație fără tutun!

 

 

 

 

 

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram