Translate this page RO

Select language
InfoCons

Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor - Varga Florentina - Radio România Actualităţi

Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor, sărbătorită și în țara noastră, atrage atenția asupra conștientizării unor drepturi de care, de cele mai multe ori, nici nu realizăm.

Începută odată cu campania „Și eu sunt cetățean european și am drepturi!”, miscarea consumatoristă și-a făcut simțită prezența. Și dacă acum avem, prin bunăvoința unor oameni, accesul la teste comparative pentru produse alimentare și non-alimentare, trebuie să profităm și să ne documentăm.

Da, așa este... Avem drepturi în calitate de cetățeni, de consumatori de bunuri și servicii. Pentru cei care nu și le cunosc, se pot informa, iar pentru cei care și le cunosc... puneți-le în aplicare!

La mulți ani tuturor consumatorilor!

Varga Florentina - Radio România Actualităţi

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram