Translate this page RO

Select language
InfoCons

Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor - Sorin Mierlea, Președinte InfoCons

15 Martie, sărbătorim Protecția Consumatorilor la nivel mondial, dar cred că ar trebui să sărbatorim zilnic, printr-o protecție sporită a noastră, a fiecaruia, și să luam atitudine de câte ori vedem că drepturile noastre nu sunt respectate.

Protecția Consumatorilor nu înseamnă doar legislație, drepturi și obligații; înseamnă în primul rând bun simt, normalitate, moralitate și, mai ales, respectul între comerciant, producător, importator și client, în calitatea lui de consumator.

Astăzi, 15 Martie, înainte de a ne gândi la noi ca și la consumatori, să nu uitam că vorbim despre oameni, despre noi, copiii nostri, despre părinții nostri și depinde de noi să luăm atitudine și să fim uniți, să fim informați, să fim atenți, să fim cu o9atitudine și pentru asta InfoCons este alături de fiecare român, de fiecare om, și testăm zilnic produse și servicii, monitorizăm zilnic piața, asigurăm consiliere în domeniu și mai ales existăm pentru fiecare, dar cu ajutorul fiecăruia.

Ajutați-ne să putem ajuta! Pentru că doar uniți putem real să avem siguranța unor produse și servicii corecte.

Fii și tu membru alături de cei peste 60.000 de consumatori care au ales deja să fie alături de noi! Descarcă GRATUIT Aplicația InfoCons și direcționează cei 2% către proiectele pentru tine ale InfoCons.

Vino alături de noi să putem fi alături de tine astăzi, mâine și în fiecare zi, 24/24, 7 zile/7, indiferent dacă este sărbătoare sau nu, suntem alături de tine. Fii și tu alături de noi pentru tine, pentru copilul tău, pentru părinții tăi, pentru noi.

Astăzi, și în fiecare zi, putem ieși la mitingul pentru protecția consumatorilor pentru că în fiecare zi suntem consumatori! Dar, înainte de orice, suntem oameni și să nu uitam să fim oameni și oamenii sunt umani și umanitatea înseamnă sprijin, compasiune, unitate, ajutor, așa ca haide să fim cu adevărat uniți. InfoCons este o platformă, un loc, o familie și nu în ultimul rând casa noastră, a oamenilor care vrem să fim, umani pentru noi și pentru fiecare și totodată consumatori cu o9atitudine!

La multi ani!

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram