Translate this page RO

Select language
InfoCons

Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor - Ruxandra Voda, Telekom

Credem cu tărie în dreptul românilor de a avea acces la cele mai bune surse de informare referitoare la drepturile lor în calitate de consumatori. Telekom Romania va susţine în continuare asociația InfoCons, întrucât aceasta reprezintă nu doar un hub comprehensiv de informații utile consumatorilor de produse și servicii, cât și un excelent mediator atunci când aceștia s-ar putea simți nedreptățiți.

Compania noastră pune în prim-plan interesul consumatorului, toate ofertele și serviciile noastre fiind create pentru a satisface un spectru cât mai larg de cerinţe din partea acestora. Și pentru că business-ul în general presupune o relație între ofertant și solicitant, această relație trebuie să funcționeze perfect, în baza încrederii și a respectului mutual.

Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor reprezintă un prilej oportun de a mulțumi atât celor de la InfoCons, cât și celor deserviți de aceștia, consumatorilor, pentru că ei ne ajută și ne provoacă să ne autodepășim, dar şi să dezvoltăm o piaţă atât a serviciilor, cât și a experiențelor.

Ruxandra Voda, Director Comunicare, grupul de companii Telekom Romania

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram