Translate this page RO

Select language
InfoCons

Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor - Prof. înv. primar Marieta Neagu

Dreptul la securitate, dreptul la informare, dreptul de a fi ascultat și dreptul de a alege produse și servicii – e dreptul meu, dreptul consumatorului.

Trăim într-o lume a banului, iar eu sunt obligată să-mi instruiesc elevii să știe ce să aleagă, ce e mai bun pentru ei, să aleagă produse de calitate. Suntem prea săraci să ne permitem să cumparam produse de o calitate inferioara sau contrafăcute…

Cu ocazia Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorilor vreau ca elevii mei să fie informați, vreau să fie prietenii InfoCons! La multi ani, dragi consumatori!

Profesor Învățământ Primar

Marieta Neagu

 

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram