Translate this page RO

Select language
InfoCons

Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor - Paul Anghel - Director General ANPC

Pe 15 Martie 1962, într-un discurs în fata Congresului American, președintele american J.F. Kennedy a enunțat patru drepturi fundamentale ale consumatorilor: dreptul la securitate, dreptul la informare, dreptul de a alege și dreptul de a fi ascultat.

Haideți ca împreună, reprezentanții asociațiilor de consumatori și reprezentanții ANPC, să îndrumăm, să sfătuim consumatorul român în a achiziționa puțin și de calitate, pentru a împăca și portofelul și sănătatea. Să sfătuim consumatorul român să citească cu atenție eticheta de produs, să ceara bonul fiscal sau factura sau orice alt document probatoriu care să ateste că a achiziționat produsul sau serviciul respectiv iar atunci când constată că drepturile i-au fost încălcate să ia atitudine.

Paul Anghel - Director General
Directia Control Supraveghere Piata si Armonizare Europeana ANPC

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram