Translate this page RO

Select language
InfoCons

Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor - Oana Cociașu, Președinte RAC

Avand in vedere ca sloganul EASA (European Alliance of Advertising Standards) despre autoreglementare este LEGAL, DECENT, TRUTHFUL, HONEST, si pentru ca RAC (Consiliul Roman de Publicitate) este promotorul acestor valori in Romania, suntem alaturi de InfoCons si de consumatorii romani in celebrarea Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorului!

Prin actiunile noastre "de preventie" - reprezentate de campaniile si atelierele informativ-educative legate de respectarea CODULUI DE COMUNICARE COMERCIALA, precum si prin cele "de interventie" - prin care "judecam" si recomandam intrarea in legalitate a reclamelor care nu sunt conforme cu prevederile Codului de Comunicare Comerciala, ne propunem sa lucram mana-n mana cu si pentru consumatorul de publicitate din Romania, pentru o publicitate decenta, onesta si care respecta omul - in primul rand. 

Drepturile Consumatorului de publicitate din Romania sunt vizate de catre RAC atat prin parteneriatele pe care le avem cu autoritatile din domeniu (Consiliul National al Audiovizualului/CNA sau ANAF), cat si prin actiuni desfasurate impreuna cu alte organisme sau organizatii care activeaza in domeniul protectiei Consumatorului. 

INFOCONS este unul dintre cei mai activi jucatori in acest domeniu, ii uram la cat mai multi ani si la cat mai multe proiecte de succes !

Oana Cociașu
Președinte RAC

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram