Translate this page RO

Select language
InfoCons

Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor - Oana Anghel - Consiliul Național al Audiovizualului

"Cu ocazia Zilei Mondiale a Protecției Consumatorilor, vă urez un sincer LA MULȚI ANI!

În condițiile unei piețe de consum din ce în ce mai dinamice, avem nevoie de oameni implicați, cu tot sufletul alături de noi, care să militeze până la epuizare pentru apărarea și protejarea noastră, a consumatorilor activi și pasivi. Apreciez activitatea Mișcării Internaționale de Protecție a Consumatorilor și felicit echipa InfoCons pentru pasiunea cu care se dedică luptei pentru protejare, educare și informare. O societate sănătoasă se bazează pe principii sănătoase, pe care membrii Organizației le transmit în toate formele de comunicare posibile.

 

Viață lungă și activitate intensă, cu și pentru noi, dragi prieteni de la Organizația pentru Protecția Consumatorilor - InfoCons!"

 

 

Oana Anghel - Consiliul Național al Audiovizualului

 

 

 

 

 

 

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram