Translate this page RO

Select language
InfoCons

Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor - Marius-Alexandru DUNCA, MTS

Respectarea drepturilor fundamentale și esențiale ale consumatorilor a fost, este și va rămâne o prioritate pentru mine.

În calitate de ministru al tineretului și sportului voi milita pentru ca românii să aibă dreptul la sport ca stil de viață sănătos, dreptul la campioni care să ne reprezinte cu cinste și dreptul ca tinerii să aibă un viitor aici, acasă.

România și românii au nevoie de modele de urmat, au nevoie să creadă în șansa lor, au nevoie de campioni. Sportul este cel care ne-a dat speranță, cel care a transformat în realitate dorința de glorie a fiecărui roman. Pentru că sportul ne demonstrează că prin muncă și perseverență putem fi mai buni decât oricine din lume, sportul trebuie încurajat, sprijinit și promovat.

Însă, pentru a realiza schimbarea pe care ne dorim să o vedem în lume trebuie să ne implicăm cu toții – atât autoritățile, cât și societatea civilă. Apreciez activitatea constantă a echipei InfoCons pentru a schimba mentalitatea și atitudinea consumatorilor cu scopul de a-i determina să lupte pentru drepturile lor. Alături de munca depusă de echipa Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, în timp, îi determinăm pe români să conștientizeze respectul pe care îl merită. Doar împreună putem reuși!

Cu toții suntem consumatori, sportul și tineretul se interconectează cu protecția consumatorilor, astfel că voi continua lupta pentru drepturile noastre, ale tuturor.

Marius-Alexandru DUNCA,
Ministrul Tineretului și Sportului

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram