Translate this page RO

Select language
InfoCons

Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor - Ambasador Corina Martin

În calitatea mea de ambasador pentru Mișcarea de Protecție a Consumatorilor din România doresc să adresez urarea de „La Mulți Ani!” pentru Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor tuturor celor care se implică activ, alături de colegii și partenerii noștri și alături de mine, în Mișcarea pentru Protecție a Consumatorilor din România.

În turism, în toate evenimentele și campaniile pe care le organizez, atât ca Președinte al Federației Asociațiilor de Promovare a Turismului din România, cât și ca Președinte al Asociației Litoral - Delta Dunării, punem accent important pe informarea consumatorului de servicii turistice, astfel încât să îi încurajăm să devina, din consumatori pasivi, consumatori activi de servicii turistice și, bineînțeles, foarte bine informați, astfel încât cu toții, atunci când merg în vacanță în România sau oriunde în afara României, să-și cunoască drepturile de consumatori de servicii turistice.

La mulți ani tuturor și felicit cu această ocazie pe toți cei care fac parte din Asociația InfoCons și, în mod personal, pe domnul Președinte Sorin Mierlea pentru noua atitudine pe care o a aduc în Mișcarea de Protecție a Consumatorilor din România și, așa cum am preluat și noi mesajul, pentru o9atitudine în turism.

La mulți ani!

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram