Translate this page RO

Select language
InfoCons

Ziua Internațională a Copilului

Anual, în ziua de 1 Iunie, este marcată Ziua internațională a copilului în peste 50 de state ale lumii. De asemenea, o zi dedicată copilului este celebrată la date diferite în peste 100 de state. Rezoluția nr. 836 a Adunarării Generale a ONU pentru a proclama o Zi mondială a copilului a recomandat guvernelor statelor membre să instituie o astfel de zi, la data pe care o considerau de cuviință, deci nu neapărat 1 iunie, dată la care este sărbătorită în România.

 

Citește și:

Stiati ca... Achizitionarea jucariilor

Cu această ocazie transmitem tuturor copiilor cele mai sincere felicitări, multă sănătate, fericire şi împliniri alături de cei dragi, împreună cu tradiţionalul ”La mulţi ani!”.

 

 

Citește și:

Super-Hrana: ”Pachețelul” copiilor - o bombă cu E-uri

- Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

- Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel - 021.9615 sau *9615

Whats App - 0732.008.969

Mail: reclamatii@protectia-consumatorilor.ro

 

 

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram