Translate this page RO

Select language
InfoCons

Vorba vine azi despre: Coronavirus

Un coronavirus este un virus din familia Coronaviridae, responsabil pentru diverse afecțiuni respiratorii la om.

 

SARS-CoV-2 este coronavirusul care, în prezent, a unit într-o bătălie comună întreaga omenire. Boala de care suferă cei infectați cu SARS-Cov-2 se numește COVID-19, cu referire la tipul virusului și anul (2019) în care întreaga planetă a început lupta cu această nouă primejdie pentru sănătatea omului.

 Pentru a depăși cu bine pandemia de COVID-19, trebuie să luăm toate măsurile pentru a ne proteja sănătatea noastră și pe a celor din jur. Prin urmare, este indicat să adoptăm o9atitudine – să ne amintim: în aceste clipe, solidaritatea este cheia.

 

 

 

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram