Translate this page RO

Select language
InfoCons

Vacanţe de vis sau...de coşmar? - SuperConsumatorul, 9 Decembrie

Astăzi, 09 Decembrie 2015, începând cu ora 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată, în transmisiune directă, a noua ediție a emisiunii „SuperConsumatorul”. Emisiunea poate fi urmărită în fiecare Miercuri între orele 18:00 și 19:00, având ca invitat permanent pe domnul Sorin Mierlea, Președintele InfoCons.

Tema emisiunii „SuperConsumatorul” din această seară va fi „Vacanţe de vis sau...de coşmar?” și va fi dezbătută de invitați de seamă, precum:

  • Răzvan PASCU – fondatorul Travel Communication Romania şi preşedinte al Asociaţiei “Travel Focus”

În 2012 a fondat Travel Communication Romania – agenţie de PR & Marketing & Events exclusiv pentru afaceri din Travel & Lifestyle.

În 2014 a lansat Asociaţia Travel Focus, un ONG care promovează turismul în general, legatura dintre New Media şi turismul secolului XXI, regiunile turistice din România, gastronomia, meşteşugurile, antreprenoriatul, tinerii şi tradiţiile.

  • Marilena STOIAN – preşedinte fondator ANTREC.

Marilena Stoian este preşedinta ANTREC (Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural) încă de la înfiinţarea acesteia.

Doamna Stoian deţine o pensiune în sistemul rural şi este recunoascută de toată lumea drept „mama” agroturismului românesc.

  • George Bogdan BORUNĂ – Director General, Direcţia Generală Control şi Autorizare Turism, Autoritatea Naţională pentru Turism.

Din 2013 este Director General, Direcţia Generală Control şi Autorizare Turism, Autoritatea Naţională pentru Turism.

"SuperConsumatorul" este o emisiune informativă despre drepturile cumpărătorilor în calitatea lor de consumatori, pentru ca aceștia să aibă o atitudine activă, să aibă acces la o informație corectă, transparentă, independentă, și astfel să devenim cu toții consumatori europeni care să-și cunoască cu adevărat drepturile și să ni le și revendicăm.

Emisiunea va fi disponibilă pentru vizualizare și în mediul online, în mod gratuit, prin platforma TVR+: SuperConsumatorul

Emisiunea își propune ca fiecare dintre noi să adoptăm o9atitudine! 

 

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercita-le apelând 021 9615!

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram