Translate this page RO

Select language
InfoCons

Va mulțumim ca ați urmărit emisiunea „SuperConsumatorul”

Va mulțumim ca ați urmărit emisiunea ''SuperConsumatorul", aceasta va fi disponibilă pentru vizualizare și în mediul online, în mod gratuit, prin platforma TVR+. De asemenea, emisiunea poate fi urmărită în fiecare miercuri între orele 18:00 și 19:00, având ca invitat permanent al emisiunii pe Sorin Mierlea, Președintele InfoCons.

Tema emisiunii a fost „Tu ştii la ce şcoală învaţă copilul tău?” si a fost dezbatuta alaturi de invitatii speciali, domnul Iulian CRISTACHE, preşedintele Federaţiei Asociaţiilor de Părinţi, domnul Paul Silviu ANGHEL, Directorul General Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), domnul Marian BANU, Inspectoratul Școlar al Municipiului București.

Tema emisiunii viitoare va fi BlackFriday - business sau pacaleala?, iar intrebarea pentru concursul din aceasta saptamana este „Care este numarul pentru Protectia Consumatorilor pe care fiecare comerciant este obligat sa il afiseze?”

SuperConsumatorul este o emisiune informativă despre drepturile cumpărătorilor în calitatea lor de consumatori, pentru ca aceștia să aibă o atitudine activă, să aibă acces la o informație corectă, transparentă, independentă, și astfel să devenim cu toții consumatori europeni care să-și cunoască cu adevărat drepturile și să ni le și revendicăm.

Emisiunea își propune ca fiecare dintre noi să adoptăm o9atitudine!

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercita-le apelând 021 9615!

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram