Translate this page RO

Select language
InfoCons

Va mulțumim ca ați urmărit emisiunea „SuperConsumatorul”

Va mulțumim ca ați urmărit emisiunea ''SuperConsumatorul", aceasta va fi disponibilă pentru vizualizare și în mediul online, în mod gratuit, prin platforma TVR+. De asemenea, emisiunea poate fi urmărită în fiecare miercuri între orele 18:00 și 19:00, având ca invitat permanent al emisiunii pe Sorin Mierlea, Președintele InfoCons.

În cadrul emisiunii au fost dezbătute teme precum:

  • Educarea copiilor, a tinerilor cu privire la situațiile neprevăzute cu risc asupra sănătății și integrității - la discuții vor participa domnul Ovidiu Măntăluță - Institutul de Științe ale Educației din cadrul Ministerului Educației, domnul colonel Felix Bulearcă - coordonator Analiza Riscuri si Strategii Preventive, din cadrul Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, Sorin Mierlea - președinte InfoCons;
  • Stiți unde mergeți? Cum va alegeți clubul, teatrul underground? Ați reclamat un local/serviciu pentru nereguli? - întrebarile vor fi adresate adolescenților, studenților, iar la dezbatere se va alătura doamna Sabrina Manoliu - organizator de evenimente;
  • Accesibilizarea spațiilor publice - rampe, facilități pentru persoanele cu dizabilități - se va alătura la discuție doamna Iustina Radu - Consiliul Național al Dizabilității din România

SuperConsumatorul este o emisiune informativă despre drepturile cumpărătorilor în calitatea lor de consumatori, pentru ca aceștia să aibă o atitudine activă, să aibă acces la o informație corectă, transparentă, independentă, și astfel să devenim cu toții consumatori europeni care să-și cunoască cu adevărat drepturile și să ni le și revendicăm.

Emisiunea își propune ca fiecare dintre noi să adoptăm o9atitudine!

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercita-le apelând 021 9615!

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram