Translate this page RO

Select language
InfoCons

Trecerea de la abonament la cartelă preplătită

De regula, trecerea de la abonament la cartela preplatita, la acelasi furnizor de telefonie, este un aspect care tine de politica comerciala a furnizorului, nefiind reglementat de legislatia din domeniul comunicatiilor electronice. Prin umare, este la latitudinea furnizorului tau de telefonie daca si în ce conditii accepta o astfel de solicitare din partea ta. Pentru informatii suplimentare, contacteaza-ti furnizorul de telefonie!

Daca nu te intereseaza în mod special serviciile furnizorului tau curent de telefonie ci doar sa-ti pastrezi numarul de telefon si, totodata, sa beneficiezi de servicii preplatite, ai posibilitea sa-ti portezi numarul. 
 
Portabilitatea numerelor este un serviciu prin care utilizatorii de telefonie îti pot pastra numarul de telefon atunci când îsi schimba furnizorul. În cazul numerelor de telefonie mobila, indiferent daca beneficiezi de servicii pe baza de abonament sau cartela preplatita, poti opta, atunci când îti alegi noul furnizor, pentru oricare dintre cele doua modalitati de furnizare a serviciului.
 
Afla mai multe despre portabilitate la www.portabilitate.ro.
 
 
Sursa :ANCOM 

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram