Translate this page RO

Select language
InfoCons

Superconsumatorul 23 Decembrie

Astăzi, 23 Decembrie 2015, începând cu ora 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată emisiunea „SuperConsumatorul”. Aceasta poate fi urmărită în fiecare Miercuri între orele 18:00 și 20:00, având ca invitat permanent pe domnul Sorin Mierlea, Președintele InfoCons.

În prima parte a emisiunii, între 18:00 și 19:00, va fi dezbătut subiectul „Păpăm bun de Moş Crăciun!” cu invitați de seamă, precum:

  • Simona Alice Man - Secretar de Stat la Ministerul Agriculturii
  • Sherif Abdala - Founder/Owner la Gourmet Coffee SRL
  • Paula Vals - General Manager la Angelo din Greci, jud. Tulcea
  • Ali Ibraim - Proprietarul restaurantului La Turcu din or. Buşteni

Partea a doua a emisiunii „SuperConsumatorul”, ce va fi difuzată între orele 19:00 și 20:00, va aborda subiectul „Consumăm ori...ne îmbuibăm?” și va fi dezbătută de invitați de seamă, precum:

  • dr Alis Grasu, General Manager Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov
  • Iulia Iancu, fotomodel
  • Violeta Belaeva, administrator magazinul online "Moda pentru plinuţe"

SuperConsumatorul” este o emisiune informativă despre drepturile cumpărătorilor în calitatea lor de consumatori, pentru ca aceștia să aibă o atitudine activă, să aibă acces la o informație corectă, transparentă, independentă, și astfel să devenim cu toții consumatori europeni care să-și cunoască cu adevărat drepturile și să ni le și revendicăm.

Emisiunea va fi disponibilă pentru vizualizare și în mediul online, în mod gratuit, prin platforma TVR+: SuperConsumatorul

Emisiunea își propune ca fiecare dintre noi să adoptăm o9atitudine! 

 

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercita-le apelând 021 9615!

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram