Translate this page RO

Select language
InfoCons

Studiul în strainătate

Desfășurarea studiile și absolvirea într-o altă țară decât cea de origine, a devenit tot mai frecventă în rândul studenților.

În anul 2017, în UE au existat în total 1,7 milioane de studenți care au desfășurat studiile într-o altă țară decât cea de origine (atât din alt stat membru al UE, cât și din afara UE), număr care a crescut cu 22% din 2013.

Studenții terțiari veniți din străinătate au reprezentat 8,1% din toți studenții înscriși în UE în 2017. Acțiunile au fost diferite între statele membre: cele mai mari acțiuni au fost observate la Luxemburg (47%), Cipru (23%) și Austria (17%) ), în timp ce cele mai mici s-au înregistrat în Croația, Spania și Grecia (toate 3%).

Sursa: Eurostat

 

 

Citește și:

Ești asigurat? Cum te-ai asigurat? Ai citit contractul de asigurare?

- Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

- Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel - 021.9615 sau *9615

Whats App - 0732.008.969

Mail: reclamatii@protectia-consumatorilor.ro

 

 

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Google+