Translate this page RO

Select language
InfoCons

Știi ce iaurt consumi? Află în seara aceasta cu SuperConsumatorul, de la ora 18:00, pe TVR1

Astăzi, 28 Octombrie 2015, începând cu ora 18:00, pe postul de televiziune TVR1, va fi difuzată, în transmisiune directă, a treia ediție a emisiunii „SuperConsumatorul”. Emisiunea poate fi urmărită în fiecare miercuri între orele 18:00 și 19:00, având ca invitat permanent al emisiunii pe domnul Sorin Mierlea, Președintele InfoCons.

În cadrul emisiunii de astăzi vor fi dezbătute teme precum Alimentația corectă a copiilor, Supraponderalitatea infantilă - Tabere de sănătate pentru copii supraponderali și Teste comparative Iaruturi cu fructe - Știi ce conține iaurtul pe care îl consumi?

Temele vor fi dezbătute cu invitati de marcă precum Dr. Cristian Panaite - Medic Nutritionist Clinica de Nutritie Kilostop, domnul Marius Fodoran - Fondator Tabere Straja, domnul Dorin Cojocaru, director executiv APRIL, chef Antonio Passarelli.

SuperConsumatorul este o emisiune informativă despre drepturile cumpărătorilor în calitatea lor de consumatori, pentru ca aceștia să aibă o atitudine activă, să aibă acces la o informație corectă, transparentă, independentă, și astfel să devenim cu toții consumatori europeni care să-și cunoască cu adevărat drepturile și să ni le și revendicăm.

Emisiunea va fi disponibilă pentru vizualizare și în mediul online, în mod gratuit, prin platforma TVR+: SuperConsumatorul

Emisiunea își propune ca fiecare dintre noi să adoptăm o9atitudine! 

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercita-le apelând 021 9615!

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram