Translate this page RO

Select language
InfoCons

Știați că….. bananele! Puteți reduce risipa alimentară!

Cumpărarea  :

Verificați daca au  pete maronii sau semne de deteriorare a cojii. Încercați să cumparati banane care se află în diferite etape de maturare - câteva de culoare galbene pentru  a le consuma acum și unele mai verzi pentru a le consuma intr-o saptamana.

 

 

Așa cum ținem cont ca bananele verzi trebuie să se coacă pentru a fi mai dulci, tot așa ar trebui să ținem cont că bananele cu puncte negre sunt bune pentru a fi mâncate, și nu ar mai trebui aruncate doar pentru că arată…inestetic. Pornește în această mini călătorie și lasă-te ghidat de banană pentru a află mai multe despre “viața” ei. 

Pentru a putea începe călătoria click    AICI 

 

 

 

Respect mâncării !!

 

 

 

 

 

 

 

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram