Translate this page RO

Select language
InfoCons

Știați că 80% dintre cazurile de tulburări neuro-biologice sunt înregistrate la băieți?

Băieții sunt mai predispuși din cauza cromozomului Y. Fetele au doi cromozomi X, iar băietii doar unul, de aceea orice deficiență pe acea pereche de cromozomi e suplinită la ele de celălalt cromozom X, pe când, la băieți, anumite deficiențe nu pot fi compensate.

Mai mult, tot în al doilea cromozom X, fetele au o substanță utilă în procesul antiinflamator, care le protejează creierul de o mare parte din  tulburările neurologice.

Pentru a evita apariția fenomenului de Autism Virtual la copiii dvs, petreceți timp de calitate cu aceștia și limitați-le consumul zilnic de ecrane digitale.

 

 

Citește și:

SCHIMBAREA CLIMATULUI ÎN BUCĂTĂRIA TA - Chestionar cu privire la obiceiurile alimentare

- Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

- Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel - 021.9615 sau *9615

Whats App - 0732.008.969

Mail: reclamatii@protectia-consumatorilor.ro

 

 

 

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram