Translate this page RO

Select language
InfoCons

Sfaturi utile despre cumpărături inteligente!

Risipa alimentară trebuie redusă.

Cum puteți reduce risipa alimentară și faceți și economii în același timp? Vizualizați acest videoclip cu informații utile vis a vis de reducerea risipei alimentare.

 

InfoCons, în calitate de partener în cadrul Proiectului Respect mâncării ! – Abordarea globală privind risipa alimentară prin educație non-formală, a realizat diverse materiale educative printre care și videoclipuri cu sfaturi utile pe diverse teme, care se adresează tinerilor și adulților.

 

Respect mâncării !

 

 

Citește și:

- Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

- Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel - 021.9615 sau *9615

Whats App - 0732.008.969

Mail: reclamatii@protectia-consumatorilor.ro

 

 

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Google+