Translate this page RO

Select language
InfoCons

SFATURI DE SĂNĂTATE PUBLICĂ - RĂMÂI SĂNĂTOS ȘI PROTEJEAZĂ-TE ÎMPOTRIVA INFECȚIILOR !

  • Spălați-vă des pe mâini folosind apă și săpun sau  soluție alcoolică de curățat pe mâini

  • Acoperiți-vă gura și nasul cu o mască medicală, batistă sau  folosiți plica cotuluiatunci când tușiți sau strănutați

  • Spălați-vă pe mâini după aceea și aruncați masca sau batista.

  • Evitați contactul personal  apropiat cu persoanele ce prezintă febră și tușesc sau strănută și mergeți la medic dacă aveți febră, tușiți sau aveți dificultăți la respirație.

  • Dacă vă îmbolnăviți în timp ce călătoriți , cereți ajutor medical cât mai repede și  informați personalul sanitar despre istoricul de călătorie

  • Atunci când vizitați piețe unde se comercializează animale vii, evitați contactul direct neprotejat cu animalele vii și cu suprafețele care au fost în contact cu aceste animale

 

 

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Google+