Translate this page RO

Select language
InfoCons

Securitatea cibernetica în contextul 5G, pe agenda de discuții a BEREC

În data de 16 octombrie 2019, la Bruxelles, Organismul Autoritaților Europene de Reglementare în Domeniul Comunicațiilor Electronice (OAREC/BEREC) a organizat al șaptelea Forum pentru entitațile interesate. Unul dintre principalele subiecte care se regasesc pe agenda de discuții se refera la asigurarea securitații serviciilor de comunicații electronice, în special în contextul implementarii tehnologiei 5G.

Sesiunea publica BEREC
În cadrul celui de-al șaptelea Forum al BEREC se vor mai discuta planul de acțiuni al BEREC pentru anul 2020 și perspectivele sectorului de telecomunicații. Forumul este deschis publicului larg, accesul fiind condiționat doar de înregistrarea prealabila prin intermediul formularului online. Termenul limita pentru înregistrare este 8 octombrie 2019, iar locurile vor fi ocupate în ordinea înregistrarii. 
 
Despre BEREC

BEREC este Organismul autoritaților europene de reglementare în domeniul comunicațiilor electronice, care contribuie la dezvoltarea și buna funcționare a pieței unice digitale pe teritoriul Uniunii Europene, asistând autoritațile naționale de reglementare, Comisia Europeana, Consiliul Uniunii Europene și Parlamentul European prin emiterea de recomandari și opinii ce privesc reglementarile din domeniul comunicațiilor electronice, urmarind asigurarea unei implementari independente, consistente și de înalta calitate a cadrului european de reglementare. Organismul ofera expertiza în toate probleme din domeniul comunicațiilor electronice inclusiv în ce privește roamingul, apelurile și SMS-urile intra-comunitare sau accesul deschis la internet, unul dintre obiective principale ale BEREC fiind sa ajute consumatorii și mediul de afaceri sa obțina maximum de beneficii din utilizarea serviciilor de comunicații electronice.

Sursa: ANCOM

 

 

 

 

Citește și:

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Google+