Translate this page RO

Select language
InfoCons

Scrisoare de mulțumire din partea Muzeului Național al Satului ”Dimitrie Gusti”

InfoCons a participat în perioada 8 Iulie - 16 August 2019, la Tabăra de Creație „Vara pe uliță”, organizat în parteneriat cu Muzeul Național al Satului "Dimitrie Gusti".

Pe tot parcursul Taberei, reprezentanții InfoCons au discuta cu cei mici despre teme ale protecției consumatorilor, din care amintim: importanța etichetării produselor, reducerea risipei, reciclarea, precum și alte informații privind drepturile consumatorilor, oferindu-le celor mici diverse premii constând în produse și dulciuri.

InfoCons este partener al Taberei de creație “Vara pe uliță” de 7 ani.

La final Asociația InfoCons a primit din partea Muzeului Național al Satului ”Dimitrie Gusti” o scrisoare de mulțumire.

 

 

 

 

Citește și:

 

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram