Translate this page RO

Select language
InfoCons

Reprezentantii InfoCons participa la sedinta comisiei pentru acordarea etichetei UE ecologice

Reprezentanţii InfoCons, participă astazi 19 Ianuarie 2021, la sedinta comisiei pentru acordarea etichetei UE ecologice (videoconferinta).

 

SC CAHM EUROPE SRL, cu sediul în Parc Industrial Brazi, str. Piatra Craiului, nr. 13, sat Negoiești, județul Prahova, a depus la Ministerul Mediului Apelor si Pădurilor documentațiile în vederea obținerii etichetei UE ecologice pentru următoarele produse:

 

-          BOTANIKA SHAMPOO;

-          BOTANIKA CONDITIONER;

-          BOTANIKA MIXED GEL – SHAMPOO AND SHOWER GEL;

-          BOTANIKA BODY LOTION;

-          BOTANIKA LIQUID SOAP AND SHOWER GEL.

 

Secretariatul Tehnic al Comisiei pentru eticheta UE ecologică din cadrul Agenției Naționale pentru Protecția Mediului a analizat conformarea documentațiilor depuse de SC CAHM EUROPE SRL cu criteriile DECIZIEI COMISIEI din 9 decembrie 2014 de stabilire a criteriilor ecologice de acordare a etichetei ecologice a UE pentru produsele cosmetice care se îndepărtează prin clătire (2014/893/UE) și a întocmit Rapoartele de Analiza. 

 

 

 

 

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram