Translate this page RO

Select language
InfoCons

Regimurile patrimoniale pentru cupluri internaționale

Normele UE privind regimurile patrimoniale ajută cuplurile internaționale căsătorite sau aflate într-un parteneriat înregistrat să își gestioneze proprietatea în viața de zi cu zi și să o împartă în caz de separare sau de deces al unuia dintre soți/parteneri.

 

 

 

Citește și:

Contractul de telefonie pe înțelesul tău

Termenul „cupluri internaționale" desemnează căsătoriile și parteneriatele înregistrate încheiate între cetățeni din UE sau din afara UE care: 
  • locuiesc în UE și au naționalități diferite sau
  • locuiesc într-o țară din UE care nu este țara lor de origine sau
  • nu locuiesc în UE dar au active într-o țară din UE.
Sursa:  europa.eu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Citește și:

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Google+