Translate this page RO

Select language
InfoCons

Putem salva pădurea !!!

„Dacă deșeurile alimentare nu sunt diminuate, atunci pământul necesar pentru a produce hrană va crește, în special având în vedere o populație globală în creștere accentuată”, a avertizat Lalisa Duguma, om de știință, Peisaje durabile și acțiuni climatice integrate, la World Agroforestry Center ( ICRAF) și parteneriatul ASB pentru marjele pădurilor tropicale .

Urmărind acest CLIP VIDEO veți vedea la ce poate conduce risipa de alimente și de ce este bine să încercăm să reducem cantitate de alimente risipite.

 

 

Respect mâncării !

 

 

 

Citește și:

- Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

- Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel - 021.9615 sau *9615

Whats App - 0732.008.969

Mail: reclamatii@protectia-consumatorilor.ro

 

 

 

 

 

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram