Translate this page RO

Select language
InfoCons

Produse de investiții

Produsele și fondurile de investiții și polițele de asigurare legate de investiții, cunoscute și sub denumirea de „produse de investiții individuale structurate și bazate pe asigurări" (PRIIP), vă sunt oferite în mod normal de bănci sau de companiile de asigurări în momentul în care alegeți să vă investiți banii, în loc să îi depuneți într-un cont de economii. Valoarea investițiilor și a veniturilor generate de produsele de investiții poate nu numai să crească, ci și să scadă, ceea ce nu se întâmplă în cazul conturilor de economii.

 

 Citește și:

Care este procedura de autorizare a utilizării aditivilor alimentari?

Întrucât produsele de investiții funcționează într-un mod destul de complex, beneficiile pe care le-ați putea obține și riscurile cu care v-ați putea confrunta când achiziționați astfel de produse nu sunt întotdeauna ușor de înțeles. Normele UE vă permit să obțineți toate informațiile necesare înainte de a semna contractul de achiziție, astfel încât să fiți pe deplin conștient de natura și dimensiunea riscurilor pe care vi le asumați.
Sursa: europa.eu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Google+