Translate this page RO

Select language
InfoCons

Produse de asigurare

Firmele de asigurări își pot vinde produsele peste tot în UE(În acest caz, cele 28 de state membre ale UE + Islanda, Liechtenstein și Norvegia.) – fie stabilindu-se în alte țări, fie furnizând în mod direct servicii transfrontaliere, de exemplu pe internet sau prin intermediari.

Citește și:

Informații esențiale

Prin urmare, puteți compara prețurile de pe piața europeană pentru a alege produsele de asigurări convenabile (asigurare de viață, asigurarea locuinței, asigurare auto).

Produsele de asigurare pot fi comercializate direct de firmele de asigurări (adesea pe internet), de intermediari (brokeri, agenți) sau de întreprinderi (companii aeriene, agenții de turism, opticieni, vânzători de aparate electronice etc.). Înainte de semnarea contractului, comercianții de produse de asigurare trebuie să vă ofere anumite informații esențiale despre ei și despre produs.

Sursa:europa.eu

 

 

 

 

 

Citește și:

 

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Google+