Translate this page RO

Select language
InfoCons

Președintele și reprezentanții InfoCons participă la cea de-a doua întâlnire a Grupului de Lucru

Președintele și reprezentanții InfoCons participă astăzi, începând cu ora 10:00, la cea de-a doua întâlnire a Grupului de Lucru pe tema risipei alimentare și impactul acesteia atât asupra mediului cât și a risipei banului public, Grup de Lucru desfășurat sub egida InfoCons în cadrul Proiectul European  “Global learning approach on food waste in non-formal education”, Comisia Europeana  - Directoratul General pentru Dezvoltare și Cooperare – EuropeAid.

În cadrul acestei ședințe vor fi dezbătute problemele identificate în acest domeniu în vederea elaborarii Strategiei privind risipa alimentară ce va fi raportată către Directoratul General pentru Dezvoltare și Cooperare și în contextul Strategiei Europene ce va fi prezentată în cadrul Președenției Europene a României la Consiliul Uniunii Europene.

Totodată vor fi dezbătute problematicile legate de informarea și educarea cetățeanului consumator cu privire la risipa alimentară.

 

 

 

 

Citește și:

- Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

- Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel - 021.9615 sau *9615

Whats App - 0732.008.969

Mail: reclamatii@protectia-consumatorilor.ro

 

 

 

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Google+