Translate this page RO

Select language
InfoCons

Pentru o Românie mai buna, doar împreună! Deșteaptă-te, române! Poți și tu! Implică-te!

Chiar dacă trecem printr-o perioadă dificilă, InfoCons lanseaza Campania  ‘Pentru o Românie mai bună, doar împreună! Deșteaptă-te, române! ‘.

În această perioadă toți românii trebuie să fie alături de cei mai puțin ajutorați și să le acorde un sprijin, fie el și o vorbă bună sau un sfat. Doar împreună și uniți putem trece peste această grea încercare care afectează toată populația neținând cont de stare materială, socială sau educațională.

Să arborăm tricolorul la geamurile caselor, la autoturisme, la garduri etc și să intonăm împreună ’ Deșteaptă-te, române! ‘.

 

 

 

 

 

Cum te poți implica 

  1. Trimite un mesaj privat pe pagina noastră de Facebook (clic) cu o fotografie cu sine sau/și alte persoane având în imagine și tricolorul fie el arborat la geamul casei, la mașină, pictat pe față, etc. SAU o scurtă filmare cu intonarea Imnului Național
  2. După trimiterea fotografiei InfoCons va posta fotografia prin inserarea acesteia în albumul denumit Pentru o Românie mai buna, doar împreună! Deșteaptă-te, române! 
  3. Acolo, orice persoană va putea vota (like) cea mai bună fotografie.
  4. Fotografiile și filmulețele mai pot fi transmise și pe pagina Instagram prin etichetarea paginii noastre de Instagram (clic) 

 

 

 

 

 

Sperăm să vă alăturați acestui demers inițiat de InfoCons și cu cât mai multe steaguri arborate, puterea noastră va crește și vom da dovadă de UNITATE.

 

 

 

 

 

 

 

‘Și să nu uităm că înainte de apartenență socială, sexuală, religioasă, politică etc avem cu toții un numitor comun – suntem oameni, cetățeni ai României. Împreună Putem! Împreună devenim puternici și mai ales respectați! Fiți alături de noi!

Astăzi doar împreună putem face ca ziua de mâine să fie bună așa că, să adoptăm împreună o9atitudine! Să nu uitam că suntem români și că împreună putem! ’

 

Sorin Mierlea – Președinte InfoCons

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram