Translate this page RO

Select language
InfoCons

La mulți ani, România! Cu o9atitudine !

Astăzi, 01 Decembrie, sărbătorim Ziua Naţională a României. Această zi a fost adoptată prin lege după inlăturarea regimului comunist. La 1 Decembrie 1918, Adunarea Naţională de la Alba Iulia, constituită din 1228 de delegaţi şi sprijinită de peste 100.000 de români veniţi din toate colţurile Ardealului şi Banatului, a adoptat o Rezoluţie prin care s-a consfinţit unirea tuturor românilor din Transilvania, întreg Banatul (cuprins între râurile Mureş, Tisa şi Dunăre) şi Ţara Ungurească (Crişana, Sătmar şi Maramureş) cu România.

Cu această ocazie, Asociaţia InfoCons transmite tuturor românilor, cele mai sincere felicitări, multă sănătate, fericire, împliniri alături de cei dragi şi „La Mulţi Ani! cu o9atitudine!"

Totodată invităm toți consumatorii care doresc să aducă în viața lor un gram de istorie prin reîntoarcerea în timp, să descarce fotografiile care reflectă trecerea vremii, a celor 100 de ani, peste locurile identificate din Bucureşti, Alba Iulia şi Iasi, creând astfel un fir rosu al filonului naţiunii române prin unirea tuturor românilor imagini cu clădiri din București, Alba și Iași așa cum arătau ele acum 100 de ani cât și  o paralelă a acestora din prezent. Fotografiile sun disponibile la o rezoluție foarte bună accesând următorul link : https://centenar.infocons.ro/

 

 

"Cu ocazia Zilei Naționale a României, le urez tuturor românilor La Mulți Ani! Fiți consumatori cu atitudine!

Astfel, dacă vă plimbați în acest weekend la târgurile deschise cu ocazia sărbătorilor de iarnă, nu uitați să fiți atenți la ce consumați. Aveți în vedere în primul rând să cereți bonul fiscal, pentru a putea depune o sesizare eficientă, în caz de nevoie, și nu uitați să citiți etichetele produselor înainte de a le consuma!

Sănătatea dumneavoastră este foarte importantă, așa că aveți mare grijă la tot ce consumați."

 

Sorin Mierlea – Președinte InfoCons

 

 

 

 

 

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Google+