Translate this page RO

Select language
InfoCons

Întâlnirea partenerilor în cadrul Proiectului European

Reprezentanții InfoCons participă la o nouă întâlnire din cadrul Proiectului European "Global learning approach on food waste in non-formal education" (Abordarea globală privind risipa alimentară prin educație non-formală - “Respect, mâncării!") ce se desfășoară alături de:

 

 

În cadrul întâlnirii, se va revizui activitatea aferentă celui de-al doilea an de implementare a proiectului, prezentarea activităților de succes, aspecte financiare, de comunicare precum și propuneri din partea partenerilor cu privire la îmbunătățirea implementării cu succes a acțiunilor și activităților din Proiect.

Întâlnirea are loc în București  în perioada 29-30 Octombrie 2019 și este organizată de InfoCons. 

 

 

 

 

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Google+