Translate this page RO

Select language
InfoCons

Înotați în ape europene sigure în vara aceasta

Europenii se pot bucura în siguranță de înot în această vară, deoarece 96% dintre locurile de scăldat respectă standardele minime de calitate stabilite de normele Uniunii Europene.

85% dintre zonele pentru scăldat monitorizate în 2017 sunt considerate „excelente” în raportul anual al Agenției Europene de Mediu, adică nu conțin substanțe poluante dăunătoare pentru sănătatea umană și mediu.

Citește și:

Ce semnifică apa pentru tine?

Țările cu cel mai mare număr de locuri de scăldat cu o calitate excelentă a apei sunt Luxemburg, Malta, Cipru, Grecia și Austria.

Astfel, calitatea apei pentru scăldat din Europa s-a îmbunătățit față de anul trecut.

În România, toate locurile studiate au fost declarate având o cantitate suficient de bună pentru scăldat, cu 50% dintre acestea obținând chiar calificativul excelent.

Sursa: europa.eu

 

Citește și:

Ești asigurat? Cum te-ai asigurat? Ai citit contractul de asigurare?

- Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

- Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel - 021.9615 sau *9615

Whats App - 0732.008.969

Mail: reclamatii@protectia-consumatorilor.ro

 

 

 

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Google+