Navighezi în versiunea veche InfoCons.
This is default text for notification bar

Translate this page RO

Select language
InfoCons

Evoluția aportului caloric minim și maxim în pateurile vegetale, în perioada 2011-2018

Cel mai mare aport energetic a fost identificat în studiile din 20112016 și 2018, unde valoarea maximă a atins 286 kcal/100g. Aceasta a scăzut doar în studiul din 2015 – 270 kcal/100g.

La polul opus, cel mai mic aport caloric a fost identificat în studiul din2015, unde valoarea minimă a atins 130 kcal/100g. Aceasta a crescut până la 167,3 kcal/100g în 2016, suferind apoi o ușoară scădere până la 167 kcal/100g în 2018.

 

 

Puteți găsi mai multe informații despre pateul vegetal aici

Puteți accesa tot studiul aici: Studiu comparativ pateuri vegetale 2011-2018.

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram