Translate this page RO

Select language
InfoCons

Emisiunea SuperConsumatorul este in fiecare joi la TVR International si TVR Republica Moldova

In fiecare joi, Emisiunea SuperConsumatorul este la TVR International incepand cu ora 12:00 si TVR Republica Moldova incepand cu ora 14:30.

SuperConsumator este cel care stie ce cumpara, care isi cunoaste drepturile si nu se lasa pacalit sau ademenit de promotii si reclame inselatoare, care caută pretul corect inainte de a duce mana la portofel si care cumpara doar cat are nevoie, fara sa faca risipa de bani si de produse.

InfoCons – InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

InfoCons (www.infocons.ro) - Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!** din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615*** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Partenerii noștri
Super Consumator
Facebook Twitter YouTube Instagram